PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین و مرغوب ترین برند سوسیس و کالباس



V E S T A
06-04-2017, 16:34
تا جایی که می دونم برند هایی که نشان سیب سلامت دارن از نظر بهداشتی سالم و ایمن هستن.


دوستان با تجربه ای که دارین مرغوب ترین برند سوسیس و کالباس چه برندی هست ؟
چه برند هایی نشان سیب سلامت رو دارن ؟


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Spectero
06-04-2017, 20:10
تا جایی که می دونم برند هایی که نشان سیب سلامت دارن از نظر بهداشتی سالم و ایمن هستن.


دوستان با تجربه ای که دارین مرغوب ترین برند سوسیس و کالباس چه برندی هست ؟
چه برند هایی نشان سیب سلامت رو دارن ؟


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



برای منم سوال است که کدام شرکت تولید کننده سوسیس و کالباس و همبرگر بهترین فرآورده های گوشتی رو به بازار میده که قابل اعتماد است و خوردنش بلایی به سر آدمیزاد نمیاره. این نشان سیب سلامت باید روی غلاف پوسته این محصول باشه تا نشون بده که کیفیت محصول غذایی خوبه؟

hosseinf722
06-04-2017, 20:36
من نمیخوام صورت مساله رو پاک کنم، ولی چه ضرورتی داره غذاهایی مثل سوسیس و کالباس خورده بشه؟

ممنون

==========

از کسایی که کالباس میخورن شنیدم که مارک آندره خوشمزه ست، حالا نمیدونم ضررش هم کم هست یا نه

Ezel
06-04-2017, 21:02
تنها شرکتی که اجازه ی تصویر برداری از مراحل تولید سوسیس و کالباس داد ، شرکت سولیکو بوده اون هم به شخصی مثل فرورتیش رضوانیه که همه میدونن انسان درستی هست و حرف بیخودی نمیزنه

esmiz
06-04-2017, 21:58
بهترین برند های فراورده های گوشتی اولیش میکائیلیان هست که همه جا ندارن این برند رو و دومیش هم گوشتیران هست که پیدا کردن محصولاتش راحت تر از میکائیلیان هست هر دو برند هم از اولین شرکت های تولیدی این محصولات هستند

فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk

ruslan
06-04-2017, 22:18
فقط و فقط و فقط گوشتیران (ارزومان سابق) نظارت شدیدی روش هست و مسئولین صنایع غذایی کشور های دیگه رو می خوان ببرن کارخونه سوسیس و کالباس می برند گوشتیران :n02:

کالباس نوروزی و ژیگو گوشتیران و سوسیس شکاری واقعا حرف نداره یک زمانی جوجه لاری هم میزد که دیگه پیدا نکردم

hosseinf722
06-04-2017, 22:38
مسولین صنایع غذایی کدوم کشورها تا بحال از کارخانجات کالباس سازی گوشتیران بازدید کردن؟
در ضمن در کشور ما چیزی به نام نظارت تقریبا وجود نداره.



فقط و فقط و فقط گوشتیران (ارزومان سابق) نظارت شدیدی روش هست و مسئولین صنایع غذایی کشور های دیگه رو می خوان ببرن کارخونه سوسیس و کالباس می برند گوشتیران :n02:

کالباس نوروزی و ژیگو گوشتیران و سوسیس شکاری واقعا حرف نداره یک زمانی جوجه لاری هم میزد که دیگه پیدا نکردم

shangil
06-04-2017, 22:39
سوسیس!!
کالباس!!
بابا برید دیزیتون رو بخورید اونا دیگه چیه!!:n01:

New Ray
06-04-2017, 23:08
چندتا از نظرات مردمی در مورد تولید سوسیس کالباس و دیدم جالبه :



به امید روزی که گروداعش بیادتوشرکت وکارخونتون وگوشت خودتونو تیکه تیکه کنن


حقیقتش
من کالباسس خور نیستم
اینو میدونم که کارخانه ها از هر نوع گوشتی که مد نظرتون هست استفاده میکنن فقط از گوشتت انسان استفاده نمیکند که به زودی استفاده میشه


بابا جون خودتون ما مجردیم شبها خسته وکوفته میایم خونه فقط بلدیم سوسیس تخم مرغ درس کنیم.سوسیس بد دست ملت ندین


همه شایعه نیست من باچشم خودم دیدم . گربه رو ماشین سوسیسی اومد گربه رو انداختن تو

:n02:

ruslan
07-04-2017, 00:22
مسولین صنایع غذایی کدوم کشورها تا بحال از کارخانجات کالباس سازی گوشتیران بازدید کردن؟
در ضمن در کشور ما چیزی به نام نظارت تقریبا وجود نداره.

مثلا چند وقت پیش وزیر کشاورزی قرقیزستان بازدید کرده بود چند سال پیش هم چند جا خوندم که بازدید کرده

نظارت ممکنه کم باشه ولی انقدر ها بی سر و صاحاب نیست کارگاه زیر پله نیست که نزیک 400 نفر کارگر داره.تو فراورده های گوشتی وزارت بهداشت یک جایزه داره که هر سال فقط 3 -4 تا شرکت گوشتیران و سولیکو و ... می تونند برنده بشند.من در مورد گوشتیران کامل تحقیق کردم که ازش دفاع می کنم و تا حالا با چند تا از کارگر هاش صحبت کرده ام و خود کارگر ها هم می گند که استاندارد بالایی دارند

شما هیچ کار خونه ای تو ایران پیدا نمی کنید که به راحتی اجازه بازدید بدهند ولی مدارس و خبرگزاری ها می تونند از سولیکو و گوشتیران بازدید کنند

بیش از 80 سال سابقه ( 1304)

تو اینترنت بازدید ها رو می تونید ببینید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ruslan
07-04-2017, 00:29
بیش از 80 سال سابقه ( 1304)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ata.royalfalcon
07-04-2017, 08:34
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینکه دستکش نداره .

علاوه بر دستکش لاتکس باید از دستکشهای زنجیری (مثل این عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) استفاده بشه تا احیاناً انگشت بریده نشده . مثل قضیه چند سال پیش که انگشت بریده سر از همبرگر یکی از مشتریان قمی درآورده بود .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hosseinf722
07-04-2017, 09:33
این چیزا برای تبلیغاته. وگرنه چه نظارتی چه بازرسی ای؟
از چندتا مدرسه دانش آموزا رو بردن بازدید و وزیر کشاورزی یک کشور اومده دیده اونجا رو.

طبق گفته دوستان این کارخونه بهترین کارخونه کالباس ایرانه ولی ابتدایی ترین مورد بهداشتی که دست کش و کلاه هست رو همه ندارن. وای به حال بقیه کارخونه ها.

hosseinf722
07-04-2017, 09:40
بیش از 80 سال سابقه


صرف داشتن سابقه طولانی دلیل بر خوب بودن کیفیت است؟
ایرانخودرو از سال 1341 که میشه 55 سال
سایپا از سال 46 که میشه 50 سال
پس محصولات این دو کارخونه هم طبق فرض شما با کیفیت هستن

V E S T A
07-04-2017, 10:05
ممنون از راهنمایی همه دوستان

عکس های کارخانه گوشتیران رو قبلا دیده بودم همینطور فیلمی که از کارخونه سولویکو گرفته شده هم جالب بود :

کارخانه سولیکو(ویدئو) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نمیدونم خبرنگار میاد انقدر تمیز هستن یا همیشه اینجورین..



من زیاد سوسیس و کالباس استفاده نمیکنم ( شاید سالی 2-3 بار) ولی ترجیح میدم از برندی که مورد تایید وزارت بهداشت باشه خرید کنم این دو تا کارخونه به نظر بهداشتی و استاندارد میان

دوستان روی هیچ کدوم از این محصولات تا بحال نشان سیب سلامت رو دیدین ؟

ruslan
07-04-2017, 11:25
این چیزا برای تبلیغاته. وگرنه چه نظارتی چه بازرسی ای؟
از چندتا مدرسه دانش آموزا رو بردن بازدید و وزیر کشاورزی یک کشور اومده دیده اونجا رو.

طبق گفته دوستان این کارخونه بهترین کارخونه کالباس ایرانه ولی ابتدایی ترین مورد بهداشتی که دست کش و کلاه هست رو همه ندارن. وای به حال بقیه کارخونه ها.

مملکت دیگه اون قدر بی صاحاب نیست که بگی که چه نظارتی چه ..... :n06:سولیکو و گوشتیران کارخونه بزرگی هستند و بقیه شرکت ها کسی رو داخل کارخونه راه نمی دهند

ruslan
07-04-2017, 11:28
مثل اینکه دستکش نداره .

علاوه بر دستکش لاتکس باید از دستکشهای زنجیری (مثل این عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) استفاده بشه تا احیاناً انگشت بریده نشده . مثل قضیه چند سال پیش که انگشت بریده سر از همبرگر یکی از مشتریان قمی درآورده بود .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکسی که شما انداختید تو خبر گفته شده ماله قم هست

تو شرکت گوشتیران همون که گوشت واقعی می ریزند از خمیر مرغ استفاده نمی کنند این شرکت رو نسبت به بقیه بهتر می کنه و به خاطر همینه که همیشه از گوشتیران استفاده می کنم و تو قسمت تهیه کالباسش اگه تو عکس هایی که تو اینترنت ببینید دستکش کلاه دارند اون قسکت که دستکش نداره امکانش هست قسمت تهیه گوشت باشه چون گوشت بسته بندی شده گاو هم داره که تو فروشگاه مرکزیش هست

ruslan
07-04-2017, 11:29
- معاون اداره کل نظارت بر فرآورده های غذایی و آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: مردم تنها از سوسیس و کالباس هایی که نشان" سیب سلامت" را دارند، استفاده کنند.

دکتر سهیل اسکندری در گفتگو با سلامت آنلاین درباره نظارت های موجود بر کارخانه های تولید کننده سوسیس و کالباس گفت: نظارت بر کارخانه ها به سه شکل وجود دارد، یکی بحث نظارت مسئولین فنی است که اگرچه حقوقشان را از کارخانه دریافت می کنند، اما نماینده وزارت بهداشت محسوب می شوند و اگر کم کاری یا سهل انگاری، مجوز آنها باطل می شود.

وی افزود: همچنین نظارت های دوره ای و ناگهانی خود سازمان غذا و دارو در سراسر کشور و نظارت در سطح عرضه یا PMS از دیگر نظارت هاست که در آن بازرسین از سطح عرضه مانند خریدار عادی محصول را خریداری کرده و آن را آزمایش می کنند و اگر مشکلی داشته باشد مسئولین کارخانه باید پاسخگو باشند.

اسکندری با اشاره به اینکه گفته شده سوسیس و کالباس در ایام عید در صدر مواد آلوده قرار داشته، اظهار داشت: باید در این باره سند ارائه و اثبات شود اما مواد تشکیل دهنده سوسیس و کالباس ها تحت نظارت سازمان غذا و دارو قرار دارد.

وی درباره وجود خیمر مرغ در سوسیس و کالباس گفت: خمیر مرغ یک لفظ عامیانه است، منظور از خمیر مرغ گوشت‌های جدا شده به روش مکانیکی یا به اصطلاح فنی MDM است. در این روش گوشت‌هایی باقی مانده در اسکلت حیوانات کشتار شده که چیزی حدود 10 تا 15درصد وزن لاشه را تشکیل می‌دهد را با این روش مکانیکی برای استفاده در فرآورده‌های گوشتی جدا می‌کنند و در اکثر نقاط دنیا صنعت گوشت و در تولید فرآورده‌های گوشتی نیز معمول است، اما با توجه به بررسی‌های به‌عمل آمده در ایران به این نتیجه رسیدیم که باید شرایط و ضوابط بهداشتی دقیق تری بر تولید این محصولات حاکم کنیم، به این معنی که این محصولات فقط باید در کارخانه‌های تولید کننده استفاده شوند، چرا که این چنین محصولات به دلیل حساسیت میکروبی و فساد پذیری سریع می‌تواند درحمل و نقل به فراورده آسیب برساند.

این محصولات باید تحت شرایط فنی و کاملاً بهداشتی تولید شوند. به همین منظور سازمان غذا و دارو با هم فکری انجمن فرآورده‌های گوشتی تصمیم به تدوین استانداردها، ضوابط و معیارهای فنی تولید آنها گرفت تا پس از تصویب قوانین مناسب و صحه گذاری بهداشتی، مجوز مصرف صادر شود.
آزمایشگاه‌های ما در سراسر کشور نیز با جدیت وبه‌صورت مستمر نمونه‌ها را بررسی می‌کند که اگر مورد مشکوکی در این فرآورده صنایع خوراکی استفاده شده بود شناسایی شود که هم به اطلاع مردم رسانده شود و هم متخلفان به مراجع قضایی معرفی شوند.
اما پیشنهاد کلی ما به مردم این است چه درخصوص فراورده های گوشتی و چه دیگر فراورده ها از محصولاتی استفاده کنند که نشان و ارم سازمان غذا و دارو را بمنزله تایید حداقل سلامت بر خود داشته باشد ضمن اینکه از آن دسته فراورده های گوشتی غیر معروف که عموما هم با قیمت های بسیار نازل ارائه می گردند، استفاده نکنند.

معاون اداره کل نظارت بر فر آورده های غذایی ، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو درباره شناسایی برندهای معتبر گفت: عادی ترین کار این است که مردم از محصولاتی که برند سازمان غذا و دارو و نشان سیب سلامت را دارند استفاده کنند و مطمئن شوند که این برند واقعی است .

وی افزود: همه محصولات زیر پله ای قیمت بسیار ارزانی دارند که از نظر عقلی هم با مواد به کار رفته در سوسیس و کالباس مطابقت ندارند . مردم باید موقع خرید حتما در مورد برند سوسیس و کالباس تحقیق و به نشانگر های تغذیه ای سازمان غذا و دارو توجه کنند .

ruslan
07-04-2017, 11:37
ممنون از راهنمایی همه دوستان

عکس های کارخانه گوشتیران رو قبلا دیده بودم همینطور فیلمی که از کارخونه سولویکو گرفته شده هم جالب بود :

کارخانه سولیکو(ویدئو) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نمیدونم خبرنگار میاد انقدر تمیز هستن یا همیشه اینجورین..



من زیاد سوسیس و کالباس استفاده نمیکنم ( شاید سالی 2-3 بار) ولی ترجیح میدم از برندی که مورد تایید وزارت بهداشت باشه خرید کنم این دو تا کارخونه به نظر بهداشتی و استاندارد میان

دوستان روی هیچ کدوم از این محصولات تا بحال نشان سیب سلامت رو دیدین ؟

سولیکو و گوشتیران رو بسته بندی هاشون هر دو سیب سلامت دارند

V E S T A
07-04-2017, 12:02
سولیکو نشان سیب سلامت رو داره ، این بسته رو امروز خریدم :


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]




من از گوشتیران سوسیس خریدم ولی سیب سلامت رو ندیدم شایدم نوع بسته بندی سوسیس متفاوت باشه(ولی کیفیتش به نظرم خوب بود) اگر تو بسته بندی های دیگه ی گوشتیران(سوسیس و کالباس) سیب سلامت وجود داره نوع محصولش رو اطلاع بدین..

اصلاح : گوشتیران هم سیب سلامت داره :)

V E S T A
07-04-2017, 12:16
دقت نکرده بودم روی سوسیس ها، محصولات گوشتیران هم سیب سلامت رو داره :




[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hosseinf722
07-04-2017, 12:21
ارزون ترین بخش گوشت گوساله و گاو قلوه گاه هست که کیلویی حدود 23 تا 25 هزار تومنه. این گوشت باید خریداری بشه بره تو کارخونه چربی و قسمتای غیرقابل استفاده اش جدا بشه بعد فرآوری شه و تبدیل به کالباس شه. بعد باید جوری قیمت گذاری بشه که هزینه خرید مواد اولیه، هزینه کارگر، هزینه استهلاک دستگاه ها و همه هزینه های دیگه دربیاد.
من از قیمت کالباس خبر ندارم ولی باید جوری باشه که حداقل از یه کیلو گوشت کم کیفیت مثل قلوه گاه گرون تر باشه. یعنی یه کیلو کالباس 90 درصد باید حداقل کیلو 25 تومن باشه تا پول گوشتش بشه.
الان قیمت کالباس چنده حدودا؟




این عکسی که شما انداختید تو خبر گفته شده ماله قم هست

تو شرکت گوشتیران همون که گوشت واقعی می ریزند از خمیر مرغ استفاده نمی کنند این شرکت رو نسبت به بقیه بهتر می کنه و به خاطر همینه که همیشه از گوشتیران استفاده می کنم و تو قسمت تهیه کالباسش اگه تو عکس هایی که تو اینترنت ببینید دستکش کلاه دارند اون قسکت که دستکش نداره امکانش هست قسمت تهیه گوشت باشه چون گوشت بسته بندی شده گاو هم داره که تو فروشگاه مرکزیش هست

ruslan
07-04-2017, 12:23
سولیکو نشان سیب سلامت رو داره ، این بسته رو امروز خریدم :


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]




من از گوشتیران سوسیس خریدم ولی سیب سلامت رو ندیدم شایدم نوع بسته بندی سوسیس متفاوت باشه(ولی کیفیتش به نظرم خوب بود) اگر تو بسته بندی های دیگه ی گوشتیران(سوسیس و کالباس) سیب سلامت وجود داره نوع محصولش رو اطلاع بدین..

اصلاح : گوشتیران هم سیب سلامت داره :)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ruslan
07-04-2017, 12:29
ارزون ترین بخش گوشت گوساله و گاو قلوه گاه هست که کیلویی حدود 23 تا 25 هزار تومنه. این گوشت باید خریداری بشه بره تو کارخونه چربی و قسمتای غیرقابل استفاده اش جدا بشه بعد فرآوری شه و تبدیل به کالباس شه. بعد باید جوری قیمت گذاری بشه که هزینه خرید مواد اولیه، هزینه کارگر، هزینه استهلاک دستگاه ها و همه هزینه های دیگه دربیاد.
من از قیمت کالباس خبر ندارم ولی باید جوری باشه که حداقل از یه کیلو گوشت کم کیفیت مثل قلوه گاه گرون تر باشه. یعنی یه کیلو کالباس 90 درصد باید حداقل کیلو 25 تومن باشه تا پول گوشتش بشه.
الان قیمت کالباس چنده حدودا؟

گوشتیران نوروزی 40 هزار و خورده ای هست ژیگو هم حدودا 40 تونه کالباس خشک 2ماهی میشه نخردیم آخرین باری که خریدم فکر کنم 30 هست(مطمئن نیستم)

hosseinf722
07-04-2017, 12:35
گوشتیران نوروزی 40 هزار و خورده ای هست ژیگو هم حدودا 40 تونه کالباس خشک 2ماهی میشه نخردیم آخرین باری که خریدم فکر کنم 30 هست(مطمئن نیستم)
تفاوت مدل های مختلف چیه؟
مثلا این نوروزی چی هست؟ نشنیده بودم تا حالا. ترکیبات متفاوت داره؟
یا فرق بین ژامبون، ژیگو و نوروز چیه؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
07-04-2017, 13:06
سلام
سوال باید برعکس بشه:
کدوم سوسی و کالباس بدتره ؟
اگر برای سلامتی خودتون و خانوادتون ارزش قائلید پرونده ی سوسیس و کالباس و هر چیز دیگه ای که فراوری شده و معلوم نیست چی توشه رو ببندید تا آخر عمر
نیمرو , تخم مرغ آب پز , نون و ماست و خیار , نون و پنیر , چایی بیسکویت , نون و دوغ و خیار شرف داره به کالباس و سوسیس خوری
با چشم خودم دیدم که گربه کالباس نخورد

آشپزی کار ساده و لذت بخشی هست
گوشت مرغ توی آب جوش هم میپزه . کمی گوشت مرغ شسته شده با کم زرد چوبه یک پیاز متوسط خرد شده و کمی رب گوجه میشه غذای سالم. موقع پختن بهش نمک و فلفل و آبلیمو نزنین. موقع خوردن اضافه کنین و نمک هم هر چه کمتر به نفعتونه . 10 دقیقه قبل از برداشتنش دو تا سیب زمینی خام که ریز ریز و شسته شده بهش اصاغه کنین
گوشت ماهی از بس لطیفه با شعله دو تا شمع هم میپزه
دو قاشق روغن زیتون , ماهیها رو توی مخلوط آردِ نون سنگک و کمی زردچوبه و نصف قاشق چایخوری نمک برنین و بذارین توی ماهیتابه از سمت پوستش
شعله فقط یک سانت باشه تا فقط کمی صدای چرق چرق روغن بیاد
درب ماهیتابه رو باید بپوشونید تا حرارت حبس بشه و همه جای گوشتِ ماهی خوب پخته بشه
احتیاج به برگردوندن هم نداره

15 دقیقه بعد آماده هست
سالم , کاملاً پخته شده , با گاز کم , خراب نشدن ماهیتابه و کثیف نشدن اجاق گاز و بیخودی واینسادن پای گاز
موقع خوردن کمی فلفل سیاه که تازه پودر کردین و کمی لیمو بفرشارید روش و با نون سنگک
غذاها رو خوب بجوید . اونقدر بجوید تا کاملاً ریز ریز بشه یا کاملا خمیری و نرم بشه وگرنه خیلیش هدر میره و جذب نمیشه چون معده دندون نداره .. پولتون هم هدر میره
ماهی رو هم که خود ماهی فروش تمیز میکنه. موقع شستنش هم میتونین دستکش طرفشوئی تمیز دست کنین
آبگوشت پختن هم کاری نداره . گوشت تکه تکه شده با کمی آب و زردچوبه و ادوبهای دیگه ای که دوست دارین و کمی رب گوجه رو میریزید توی زود پز , به محض دراومدن صدای صوتش باید زیرش رو تا حد امکان کم کنین تا حدی که کمی صوت بزنه
10 دقیقه بعدش بخارش رو بکشید و سیب زمینی اضافه کنین و 5 دقیقه با صدای کم صوت بزنه . آبگوشت آماده هست . والسلام

اونها با پولهایی که برای کالباس سوسیس خرج کردین بنز و باز و ویلا میخرن , شما بلا و مرض میخرید !!!!! این معامله سود داره ؟؟؟!!!

ruslan
07-04-2017, 13:10
تفاوت مدل های مختلف چیه؟
مثلا این نوروزی چی هست؟ نشنیده بودم تا حالا. ترکیبات متفاوت داره؟
یا فرق بین ژامبون، ژیگو و نوروز چیه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ژیگو مخلوط مرغ و گوشته است نوروزی همش گوساله است

sunshineboy
07-04-2017, 13:32
ب نظر من گوشت گربه بخوری بهتره سوسیس کالباسه :n02:

V E S T A
07-04-2017, 14:38
مطمئننا هیچ غذای آماده ای نمیتونه جایگزین آشپزی و غذای سالم بشه مخصوصا که آشپزی حداقل برای من یه تفریح لذت بخشه ،

مضرات کالباس و سوسیس (مخصوصا به خاطر وجود نیترات سدیم) برای همه مشخصه.

من خودم به ندرت سراغ کالباس و سوسیس میرم مگر تنوع و .. این تاپیک صرفا یک مرجع هست برای زمان های استثنا که حداقل بدونیم کدوم برند از بقیه سالم تر و مجوز داره.


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مضرات سوسيس و كالباس:

*نيترات سديم در بدن انسان به نيتروزآمين تبديل شده و سرطانزا ميباشد. به همين خاطر معمولا ويتامين C را به فرآورده اضافه ميكنند تا از شكل گيري نيتروزآمين طي عمل گوارش جلوگيري شود.
*نيتريت ها بسيار سمي ميباشند. بنابراين در تهيه سوسيس ها در مصرف اين نگهدارنده بسيار احتياط ميگردد. نيتريت در بدن با ميوگلوبين تركيب شده و ماده اي بنام نيتروزگلوبين را ايجاد ميكند كه موجب بروز سرطان معده ميشود.
*فسفات ها با ايجاد اختلال در جذب كلسيم در بدن خطر ابتلا به پوكي استخوان را افزايش ميدهند.
*سوسيس و كالباس حاوي نمك و چربي زيادي ميباشند.

نكته:
سوسيس و كالباس مرغوب يك غذاي مناسب ميباشد مشروط بر اينكه در مصرف آنها زياده روي نگردد.
«سوسيس و كالباس و غذاهاي آماده نبايد بيش از يك نوبت در ماه مصرف شود، زيرا مصرف بيش از حد اين مواد به علت نوع پخت و چربي‌هاي موجود آن سرطان‌زاست.»

اين هشدار مدير كل دفتر بهبود تغذيه وزارت بهداشت در گفتگو با فارس است.
دكتر مرتضي صفوي با تاكيد بر اين كه مصرف اندك سوسيس و كالباس مثلاً ماهي يك‌بار مضر نيست، اما اگر خوردن اين غذاها عادت شود و به علت آساني تهيه و ارزان بودن، بيش از حد مجاز مصرف شود عوارض زيادي را به دنبال دارد كه سرطان‌زا بودن يكي از آن‌هاست.
وي مي‌گويد: معمولاً در تهيه سوسيس و كالباس به جاي گوشت خوب از چربي‌هاي مختلف گوشت استفاده مي‌شود، ضمن اين‌كه در طبخ آن نيز از روغن‌هاي معمولي جامد با ترانس بالا استفاده مي‌شود كه بسيار مضر هستند.

poorya_2
07-04-2017, 15:24
آشپزی کار ساده و لذت بخشی هست


اتفاقا دنیای آشپزی خیلی پیچیده تر از این حرفاست

اگه بحث سلامتی باشه که خوردن همون مرغ یا ماهی های پرورشی یا همون رب گوجه صنعتی یا نان سنگک که از ارد نامرغوب توش استفاده میکنن اینها همش باعث بیماری های مختلف میشه

اگه هم بحث درست و اصولی آشپزی کردن هست که اینهایی که شما میگی مسلما اسمش رسپی نیست اگه کسی واقعا دنبال دستور غذای خوشمزه و ساده باشه میتونه بهتر از اینها رو به راحتی پیدا کنه ، ما ایرانی ها عادت کردیم که همیشه همه چیز رو از اسون ترین راه پیش ببریم :n37:

shangil
07-04-2017, 22:22
سلام
سوال باید برعکس بشه:
کدوم سوسی و کالباس بدتره ؟
اگر برای سلامتی خودتون و خانوادتون ارزش قائلید پرونده ی سوسیس و کالباس و هر چیز دیگه ای که فراوری شده و معلوم نیست چی توشه رو ببندید تا آخر عمر
نیمرو , تخم مرغ آب پز , نون و ماست و خیار , نون و پنیر , چایی بیسکویت , نون و دوغ و خیار شرف داره به کالباس و سوسیس خوری
با چشم خودم دیدم که گربه کالباس نخورد

آشپزی کار ساده و لذت بخشی هست
گوشت مرغ توی آب جوش هم میپزه . کمی گوشت مرغ شسته شده با کم زرد چوبه یک پیاز متوسط خرد شده و کمی رب گوجه میشه غذای سالم. موقع پختن بهش نمک و فلفل و آبلیمو نزنین. موقع خوردن اضافه کنین و نمک هم هر چه کمتر به نفعتونه . 10 دقیقه قبل از برداشتنش دو تا سیب زمینی خام که ریز ریز و شسته شده بهش اصاغه کنین
گوشت ماهی از بس لطیفه با شعله دو تا شمع هم میپزه
دو قاشق روغن زیتون , ماهیها رو توی مخلوط آردِ نون سنگک و کمی زردچوبه و نصف قاشق چایخوری نمک برنین و بذارین توی ماهیتابه از سمت پوستش
شعله فقط یک سانت باشه تا فقط کمی صدای چرق چرق روغن بیاد
درب ماهیتابه رو باید بپوشونید تا حرارت حبس بشه و همه جای گوشتِ ماهی خوب پخته بشه
احتیاج به برگردوندن هم نداره

15 دقیقه بعد آماده هست
سالم , کاملاً پخته شده , با گاز کم , خراب نشدن ماهیتابه و کثیف نشدن اجاق گاز و بیخودی واینسادن پای گاز
موقع خوردن کمی فلفل سیاه که تازه پودر کردین و کمی لیمو بفرشارید روش و با نون سنگک
غذاها رو خوب بجوید . اونقدر بجوید تا کاملاً ریز ریز بشه یا کاملا خمیری و نرم بشه وگرنه خیلیش هدر میره و جذب نمیشه چون معده دندون نداره .. پولتون هم هدر میره
ماهی رو هم که خود ماهی فروش تمیز میکنه. موقع شستنش هم میتونین دستکش طرفشوئی تمیز دست کنین
آبگوشت پختن هم کاری نداره . گوشت تکه تکه شده با کمی آب و زردچوبه و ادوبهای دیگه ای که دوست دارین و کمی رب گوجه رو میریزید توی زود پز , به محض دراومدن صدای صوتش باید زیرش رو تا حد امکان کم کنین تا حدی که کمی صوت بزنه
10 دقیقه بعدش بخارش رو بکشید و سیب زمینی اضافه کنین و 5 دقیقه با صدای کم صوت بزنه . آبگوشت آماده هست . والسلام

اونها با پولهایی که برای کالباس سوسیس خرج کردین بنز و باز و ویلا میخرن , شما بلا و مرض میخرید !!!!! این معامله سود داره ؟؟؟!!!

ابگوشتتون خدایی کمی کم رمق شد؛)

Artam01
08-04-2017, 12:18
خوشمزه گی سوسیس و کالباس به خاطر چه موادی است؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
12-04-2017, 19:31
خوشمزه گی سوسیس و کالباس به خاطر چه موادی است؟

سلام
سوال به جا و مهمی هست
با پی بردن به جواب میشه توی خونه کالباس سالم درست کرد البته اگر موادی که به کار میره سالم باشه
مسلماً بعضی از ادویه ها یک قسمتش هست
اما چه کار میکنند که آشغال گوشتهای بدبو و روده و غضروف و استخوان نرم و پوست مرغ و چربی و مصیبتهای دیگه خوشبو میشه , این رو مسلماً فاش نمیکنند اما ادویه نقش مهمی داره , در نت بعضیها نوشته اند سویا و آرد هم میزنند
کبابیها هم باوجودیکه بیشترش دنبه و چربی و گوشت کم کیفیت و آرد و اینهاست اما خوشبو میشه کبابشون و بوی خوش هم تاثیر زیادی داره بر جذب مشتری و اشتها آوری
پیتزا و ساندویچ و کله پاچه و چقول پقول هم از همین شگرد استفاده میکنند . (خوش بوئی غذا )

Artam01
12-04-2017, 19:38
دقیقن منظورم همین بود که در منزل هم بشود به شیوه ی سالم تهیه کرد.
مطمئنید تو کباب آرد میزنن؟

Spectero
12-04-2017, 20:34
دقیقن منظورم همین بود که در منزل هم بشود به شیوه ی سالم تهیه کرد.
مطمئنید تو کباب آرد میزنن؟

فکر کنم منظور آقا محمد "آرد نخودچی" باشه نه آرد نان.

V E S T A
13-04-2017, 17:13
آرد توی غذاهای گوشتی واقعا غذا رو خوشمزه میکنه : مثل شامی، همبرگر، کباب و... هم بوی گوشت رو میگیره و هم باعث نرمی و تردی گوشت میشه و هم باعث میشه یه مخلوط یکنواخت از گوشت ادویه جات و چاشنی ها داشته باشیم
تو ترکیب سوسیس و کالباس هم از آرد استفاده میشه.

برای تهیه شامی، همبرگر و غذاهایی که مخلوط گوشت و پیاز دارن : اول یه مقدار آرد رو با آب مخلوط کنید تا یه محلول غلیظ بشه بعد کم کم به مخلوط گوشت و پیاز و ادویه جات اضافه کنید و ورز بدین و بعد سرخ یا کباب کنید .

MOHAMMAD_ASEMOONI
13-04-2017, 18:43
فکر کنم منظور آقا محمد "آرد نخودچی" باشه نه آرد نان.سلام



اون رستورانی که آرد بخودچی بزنه به غذاهاش باشرف و باوجدان حساب میشه
بنده در اخبارها و روزنامه ها و از مردم شنیدم که بی وجدانهاشون نان خشک کپک زده و انبار شده در شرایط بد رو پودر میکنند و میزنند به غذاهاشون
گوشت خر فروشش شاید بشه گفت یه بوئی از وجدان برده
عده ای بی شرفِ بی وجدان گوشت سگ و چهارپایان مرده رو دادند و میدند به خورد مردم

Artam01
14-04-2017, 05:55
آرد توی غذاهای گوشتی واقعا غذا رو خوشمزه میکنه : مثل شامی، همبرگر، کباب و... هم بوی گوشت رو میگیره و هم باعث نرمی و تردی گوشت میشه و هم باعث میشه یه مخلوط یکنواخت از گوشت ادویه جات و چاشنی ها داشته باشیم
تو ترکیب سوسیس و کالباس هم از آرد استفاده میشه.

برای تهیه شامی، همبرگر و غذاهایی که مخلوط گوشت و پیاز دارن : اول یه مقدار آرد رو با آب مخلوط کنید تا یه محلول غلیظ بشه بعد کم کم به مخلوط گوشت و پیاز و ادویه جات اضافه کنید و ورز بدین و بعد سرخ یا کباب کنید .
چه آردی اضافه بشه؟

V E S T A
14-04-2017, 09:16
چه آردی اضافه بشه؟

من خودم آرد گندم اضافه میکنم ولی درست تر و سالم ترش اینه که آرد نخودچی زده بشه.

FA6161
14-04-2017, 19:22
کسی از دوستان تا حالا سوسیس کالباس گیاهی گرفته ؟
فکر کنم مارک نوپره بود
از نظر اینکه نیترات و میزان مواد نگهدارنده اطلاعات دارید در موردش

Zachyrock
16-04-2017, 19:35
کسی از دوستان تا حالا سوسیس کالباس گیاهی گرفته ؟
فکر کنم مارک نوپره بود
از نظر اینکه نیترات و میزان مواد نگهدارنده اطلاعات دارید در موردش

اینم تز جدیده دزدی سران ملته که حالا 90 % جامعه فهمیدن اینا گندو گهه حالا تز جدید دادن واسه فروش

shangil
17-04-2017, 20:17
اینم تز جدیده دزدی سران ملته که حالا 90 % جامعه فهمیدن اینا گندو گهه حالا تز جدید دادن واسه فروش
مبنا و اصول این مملکت همینه برادر همینه.
سوسیس کالباس کوچکترین بسیار کوچکترین بخش ماجراست!

M.Sadegh.M
30-04-2017, 12:09
V E S T A
امروز سویس گرفتم مارک بوفالو اون هم علامت سیب سلامت داشت.


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shangil
13-05-2017, 15:23
یک کارخانه تولید سوسیس و کالباس در شمال ایران در پی کشف حدود چهار تُن گوشت فاسد پلمب شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از فرمانده انتظامی گرگان، نیروی انتظامی اخباری دریافت کرده است مبنی بر استفاده از گوشت غیربهداشتی به منظور تولید سوسیس و کالباس در یکی از کارخانه‌های این شهر.

به گفته رضا عسکری، فرمانده پلیس گرگان، ماموران انتظامی به همراه نماینده دامپزشکی و دادسرای عمومی و انقلاب به کارخانه مذکور رفتند و موفق شدند مقدار ۳ تُن و ۸۰۰ کیلوگرم گوشت فاسد و غیربهداشتی کشف کنند.

این گزارش می‌افزاید نماینده دامپزشکی پس از انجام تحقیقات اولیه و کارشناسی اعلام کرد گوشت‌هایی که برای تولید سوسیس و کالباس در این کارخانه مورد استفاده قرار می‌گرفت فاسد بوده است.

در این گزارش بی‌ آن که اشاره ای به نام کارخانه و فرد مسئول آن بشود تنها تاکید شده که کارخانه مورد نظر پلمب و متهم دستگیر شده است.

پیش از این نیز موارد متعددی از تخلف کارخانه های تولید فرآورده‌های غذایی در ایران گزارش شده است.

در سال ۱۳۹۴ خط تولید یک شرکت تولیدکننده سوسیس و کالباس در شهرستان دماوند با همکاری تعزیرات حکومتی این استان و اداره کل استاندارد پلمب شد.

به گفته مسئولان تعزیرات در این واحد از رنگ ها و فرآورده های گوشتی غیرمجاز استفاده می‌شد.

مواد غذایی فرآوری شده، حتی در صورت رعایت کامل مقررات تولید، باز برای سلامت مضر هستند.

سازمان بهداشت جهانی در آبان‌ماه ۱۳۹۴ اعلام کرد که خوردن گوشت‌های فرآوری شده (مانند سوسیس و کالباس) احتمال خطر ابتلا به سرطا‌ن‌هایی مثل سرطان روده، لوزالمعده و پروستات را افزایش می‌دهد.

بر اساس گزارش این سازمان، مصرف روزانه پنجاه گرم گوشت فرآوری شده (دو برش ژامبون) می‌تواند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را تا ۱۸ درصد افزایش دهد.

این گزارش توسط تیمی متشکل از ۲۲ متخصص بهداشت عمومی و سرطان‌شناس از ده کشور مختلف تهیه شده است.

بر اساس قوانین در ایران، سازمان دامپزشکی مسئول نظارت بر واحدهای تولید فرآورده های گوشتی سوسیس و کالباس است.

moh72
28-05-2017, 17:11
کلا کالباس و سوسیس اون چیزی نیست که ما میشناسیم، کالباس در قدیم (البته نه در ایران) یه نوع روش نگهداری گوشت بوده واسه زمانی که یخچال نبوده ولی بخاطر طعم خوبش هنوزم درست میشه و اکثر کالباس هارو از گوشت درسته (نه چرخ شده)و از مرغوبترین گوشت استفاده میکنن
به فن سوسیس کالباس سازی هم charcuterie گفته میشه دوست داشتید تو نت سرچ کنید. معروفترینشون هم ham، bacon انواع سوسیس و... هست طرز تهیه همه اینا تو یوتوب و نت هست میتونید ببینید درست کردن کالباس خوب هم کار خیلی سختیه ولی دستورهای ساده که همه بتونن درست کنن هم هست
برای کالباس و بعضی سوسیس ها از نیترات استفاده میشه که مصرف زیادش ضرر داره ولی بیشتر سوسیس ها نیتراتو ندارن و خیلی ام سالم هستن
مثلا من با این دستور سوسیس درست کردم:
اول احتیاج به روده گوسفند دارید که باید تمیز کنید و خوب بشورید
بعد گوشت چرخ کرده،نمک،فلفل،جوز هندی، آویشن، رازیانه (هر اویه ای که دوست دارید میتونین بریزین)و سفیده تخم مرغ اینارو با هم مخلوط میکنید بعد با استفاده از سری مخصوص سوسیس چرخ گوشت(همه چرخ گوشتا اینو دارن عکسشم میزارم) روده رو روی سری چرخ گوشت قرار میدی بعد از پر شدن به شکل دلخواه گره میزنی.
اینو هم میشه تو فریزر نگهداری کرد هم اینکه همون لحظه سرخش کرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

❤❤❤
28-05-2017, 22:43
دوستان الویه صنعتی هم مثل سوسیس کالباس خطریه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shangil
29-05-2017, 04:07
دوستان الویه صنعتی هم مثل سوسیس کالباس خطریه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سعی کنید دور این چیزا قلم بکشید!

PLAΨMID
29-05-2017, 07:39
سعی کنید دور این چیزا قلم بکشید!
کلا خوردن غذاهای صنعتی عین سیگار کشیدن میمونه . یواش یواش آدمو میکشه .
علتش هم اینه که از دم یه مشت آدم بی وجدان سودجو هستند و هیچ نظارتی هم بر کارشون وجود نداره (اگرم داشته باشه با پول و پارتی حلش می کنن). هر آشغالی رو به اسم غذای آماده به خورد مردم میدن .
به نظر منم به هیچ وجه این آشغالا رو مصرف نکنید . به حد کافی عوامل سرطانزای طبیعی!!:n02: دور و برمون هست . من مدتهاست حتی پیتزای سبزیجات هم از بیرون نمیخرم .

shangil
29-05-2017, 07:57
کلا خوردن غذاهای صنعتی عین سیگار کشیدن میمونه . یواش یواش آدمو میکشه .
علتش هم اینه که از دم یه مشت آدم بی وجدان سودجو هستند و هیچ نظارتی هم بر کارشون وجود نداره (اگرم داشته باشه با پول و پارتی حلش می کنن). هر آشغالی رو به اسم غذای آماده به خورد مردم میدن .
به نظر منم به هیچ وجه این آشغالا رو مصرف نکنید . به حد کافی عوامل سرطانزای طبیعی!!:n02: دور و برمون هست . من مدتهاست حتی پیتزای سبزیجات هم از بیرون نمیخرم .
درسته
ببینید مثلا الویه که گفتن
اخه شما مرغ بپز بزار به روز یخچال بمونه فرداش میتونی بخوری!؟ که حالا الویه صنعتی مرغ رو بخوای بخوری!
میدونم بعضی از دوستان وقت غذا پختن ندارن ولی تا حد امکان باید از این خوراکی ها دوری کرد.

Iloveu-ALL
18-07-2017, 21:48
سلام خدمت همه ؛ اولا من یک برند خوب رو معرفی کنم ؛
دوما یک برند نامرغوب - که دلیل ارسال پست م هست- و یک گله از سیب سلامت


1. اینجا خیلی برند خوب معرفی شد ، یکی از برند های خوب دیگه : کامپوره ست.
برند کامپوره ... توی اسم شرکتش خزر نوشته شاید فقط تو شمال باشه اما برند خوبی هست ...
پیشنهاد میکنم خوره های سوسیس و کالباس یک بار تست بکنند و نظرشون رو بگویند ... شاید عالی نباشه اما خوبه



2. خوب این یکی یک برند ارزان هست ... من 2 - 3 تا برند ارزون خریدم ...
یکی پستش نارنجی بود و فکر کنم از مرغ بود بد نبود کیفیتش سیب سلامت هم داشت اسمش یادم نیست....

اما برندی که سوپرمارکت های محل مون داشت و قبلی رو از یکی از بهترین سوپری های شهرمون گرفتم
ضمن اینکه من یکم حساس هستم و تنوع طلب تو اینجور چیزا ؛
یه برند ارزونه دیگه که کیفیت و طعمش به پای قبلی نمی رسید ؛ آریس ...
این برند قبلا بد نبود از نظر بهداشتی و حتی سیب سلامت هم آرمش میدرخشه ...
اما دو بار در 2 هفته اخیر خریدم اولین بار بوی یه ماده شیمیایی میداد -- بوش برام اشنا بود مثله بوی 3و3کش هایی هست که باید در ببندی و تا چند ماه اثر سم و پاکسازیش میمونه -- نمیدونم تا چه حد خطرناکه یا چرا اضافه کردن
اما این بار از یه بقالی دیگه خریدم که خیلی معذرت بوی روده تمیز نشده رو میداد و منو یاد لونه مرغ ها انداخت که مجبور شدم همشو این بار بریزم حیف دفعه قبل که بخاطر تنبلی و خسیسی خوردم... تنها دلیلم به قیمت ارزون سیب سلامت بود که البته ادم یکم فکر کنم و جمع و تفریق بزنه خیلی راحت میفهه که نا خالصی این ها کم نیست ... اخه کیلویی 6 تومان کجا و قیمت مرغ و گوشت کجا... این برند رو قبلا هم میخوردم بویی نداشت اما استخون رو توش قشنگ حس میکردی

تو این تاپیک بحث های زیادی شد ... سعی کنید دیگه اخرش ماهی 2 - 3 بار بیشتر نخورید اونم عادت نشه
و اینکه کلا سوسیس و کالباس و همبرگر و فلافل و ... ارزون نخرید یک چیزی بخرید از نظر سالم بود حداقل خوب باشه ... و مثل من به سیب سلامت اعتماد الکی نکنید و گول نخورید که جنس ارزون بگیرید.

عکسی که گرفتم:




[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]







فهرست برندهای تولیدکننده سوسیس و کالباس و همبرگر در ایران








صنایع غذایی ماسیس (کامران)


فراورده های گوشتی کاله آمل


فراورده های گوشتی آندره


فراورده های گوشتی آرزومان


فراورده های گوشتی راک


فراورده های گوشتی ارویی


محصولات 202، شرکت پاک تلیسه


فراورده های گوشتی بشارت


فراورده های گوشتی تهران سولیکو


شام شام


فراورده های گوشتی نوژ


فراورده های گوشتی و لبنی پردیس


نیک بسته(گوشت و مرغ بسته بندی)


صنایع غذایی تیهو


صنایع موادغذایی سالمون


گروه تولیدی کارین


شرکت بریان گوشت آمل


پاکدام پارس


ثمین پروتئین ابهر


رژینا




فراورده های گوشتی مام


فراورده های گوشتی رباط


فراورده های گوشتی میکائیلیان


فراورده های گوشتیران


فراورده های گوشتی احسان


فراورده های گوشتی مفیدان


فراورده های گوشتی دوما


فراورده های گوشتی یاران قصر


فراورده های گوشتی بیستون


فراورده های گوشتی آرمان کرج، آدلی


فراورده های گوشتی پونه شیراز


فراورده های گوشتی سکالو




بازرگانی تک


فرارده های گوشتی دمس


صنایع غذایی کامپوره خزر


فراورده های گوشتی بازمانی: هلسی


محصولات غذایی کوکله


مواد پروتئینی امیر


فرآورده های گوشتی ورکا


فراورده های گوشتی فروردگان


شرکت ساتگین پروتئین (نارسیس)

Artam01
28-09-2017, 19:36
اینجا به نظارت زیاد نمیشه اطمینان کرد با پول و پارتی نظارت بی معنی میشه، نمیونش رو زیاد دیدیم.
چه بسیار افراد که کارشون درست بود ولی چون پول ندادند با گیرهای بیخودی و بی دلیل درب کارخانه و کارگاهشون تخته شد، چه بسیار هم پول دادند و هر تقلب و خلافی خواستند کردند.

shangil
28-09-2017, 20:41
پول بده مملکت رو به گند بکش هر کاری دوس داری بکن
همه چی رو بخر!
سوسیس!!! کالباس!!!

بهمن امامی
17-01-2019, 19:10
تاجاییکه من میدونم قیمت سوسیس وکالباس گوشتیران ارزانترازمحصولات برندهای معروف دیگست وبهمین خاطر دسترسی بهش راحتتره چون ارزونتره پخش کننده ها بیشترراغبن ازین برند استفاده کنند

rozi7070
20-12-2019, 18:37
سلام
تو این لینک بهترین مارک و مدل های سوسیس در ایران رو معرفی کرده :
jayino.com/blog/useful-articles/best-sausages/

orood
14-04-2020, 12:35
از نظر من که مهندس بهداشت محیط هستم و کارم بازرسی از اینگونه مراکز هست .خصوصا همین مورد سولیکو که برای تبلیغ فیلمی درست کردند که مثلا عالی هستند ..در اصلا بهداشت رعایت نمیشه و توصیه میکنم اصلا مصرف نکنید

soroori2
20-04-2020, 03:36
سلام
دوستان نظرتون در باره مغازه هایی که اعلام می کنند در حضور ودید مشتری سوسیس و کالباس درست می کنند ،آن هم بدون مواد افزودنی، چیه؟

ALIRK
20-04-2020, 15:18
سلام
دوستان نظرتون در باره مغازه هایی که اعلام می کنند در حضور ودید مشتری سوسیس و کالباس درست می کنند ،آن هم بدون مواد افزودنی، چیه؟

نظر من اینکه تا جای امکان داره از خوردن اینها خوداری کنید
مخصوصا تو شرایط فعلی که پیشنهاد نمیشه
اما اونهم هم برای سود خودشون دست بهرکاری میزنن

Sahel_sd
22-03-2024, 14:54
چند تا برند و شنیده بودم ولی یادم نیست همشو یکیش کامپوره ست