PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گذاشتن قوطی تن در باز ماهی در یخچال برای گوشت داخل آن مضر است؟



Spectero
19-09-2017, 19:30
سلام

مقداری از گوشت تن ماهی را مصرف کردم و در قوطی را کمی بستم و قوطی تن را داخل یخچال گذاشتم. آیا برای گوشت داخل تن برای مصرف بعدی مشکلی ایجاد می شود که کمی در قوطی باز است و مصرف آن بعد از یک یا دو روز برای سلامتی مضر است؟ آیا باید تن در باز را داخل یک ظرف بزرگتر در بسته قرار داد؟

ممنون

hamid3369
19-09-2017, 20:42
یک قوطی کنسرو 5 تونه مگه چه قدر توشه ...غذایی که یکبار گرم بشه ابپز جایز نیست

ardeshir n
19-09-2017, 21:33
سلام

مقداری از گوشت تن ماهی را مصرف کردم و در قوطی را کمی بستم و قوطی تن را داخل یخچال گذاشتم. آیا برای گوشت داخل تن برای مصرف بعدی مشکلی ایجاد می شود که کمی در قوطی باز است و مصرف آن بعد از یک یا دو روز برای سلامتی مضر است؟ آیا باید تن در باز را داخل یک ظرف بزرگتر در بسته قرار داد؟

ممنوندرود.
بله خطرناک هست.
بدلیل نوعی باکتری که ممکنه در کارخونه جلوگیری نشده باشه.
یک سم تولید میشه که موجب بوتولیسم میشه و کشندست.
محض اطلاع قبل مصرف کنسرو ها ۲۰ دقیقه داخل آب جوشیده بشه تا باکتری کشته بشه.(سمی هست که به سرعت آسیب میزنه)
به محض ورود هوا بداخل ظرف تا ۱۲ ساعت باید مصرف بشه.
موفق باشید.

Sent from my ASUS using Tapatalk

rozbeh85
19-09-2017, 22:24
همینطوری که دوستمان گفتند خطرناک است، بوتولیسم در زمان 5 دقیقه انسان را میکشد، حتما قبل از استفاده بجوشانید و غذا را داخل کنسور نگه ندارید.

Spectero
20-09-2017, 18:32
قبل از باز کردن قوطی 30 دقیقه در آب جوش قل خورد. فقط خواستم بدونم باقی گوشت که مصرف نشده و خواستم مثلا فردا مصرف کنم داخل همون قوطی که درش باز هست تو یخچال باشه خطرناک هست یا نه؟ یا بهتره که داخل یک ظرف سر بسته بریزم و درش رو بزارم سپس بزارم تو یخچال و قوطی رو دور بندازم؟

ardeshir n
20-09-2017, 18:57
قبل از باز کردن قوطی 30 دقیقه در آب جوش قل خورد. فقط خواستم بدونم باقی گوشت که مصرف نشده و خواستم مثلا فردا مصرف کنم داخل همون قوطی که درش باز هست تو یخچال باشه خطرناک هست یا نه؟ یا بهتره که داخل یک ظرف سر بسته بریزم و درش رو بزارم سپس بزارم تو یخچال و قوطی رو دور بندازم؟این یکی که هیچی.
خیر امکانش نیست.

Sent from my ASUS using Tapatalk

MOHAMMAD_ASEMOONI
21-09-2017, 13:33
قبل از باز کردن قوطی 30 دقیقه در آب جوش قل خورد.
فقط خواستم بدونم باقی گوشت که مصرف نشده و خواستم مثلا فردا مصرف کنم داخل همون قوطی که درش باز هست تو یخچال باشه خطرناک هست یا نه؟
یا بهتره که داخل یک ظرف سر بسته بریزم و درش رو بزارم سپس بزارم تو یخچال و قوطی رو دور بندازم؟

سلام
نظر بنده:
بیشتر یخچالها بالای 7 یا 8 درجه هست که خوب نیست و فعالیت باکتریها رو زباد متوقف نمیکنه
دمای یخچال باید 3 یا 4 درجه باشه
کنسروی که جوشیده و دربش باز شده رو میشه در حرارت 3 یا 4 درجه تا 24 ساعت نگه داشت اما چون بوی ماهی توی یخچال میپیچه پس بهتره در ظرف درب دار باشه که دربش کاملاً کیپ میشه
اگر چنین ظرفی موجود نیست پس کیسه نایلون 20X30 سانت هم میشه به شرطی که کاملاً بسته بشه
اگر قاشقی که در دهان بوده به گوشت کنسرو تن خورده این میتونه باعث فاسد شدنِ سریعترش بشه پس بهتره با قاشق تمیز مقداری رو که لازم داریم بریزیم توی بشقاب و بقیه رو دست نزنیم .

================================
یکی از چیرهای مهم دیگه که خیلی از مردم رعایت نمیکنند , نگهداری غذاهای روباز و بدون پوشش در یخچال هست .
این کار باعث پخش میکروبها و بوی بد در یخچال میشه و بعدش هم همین باکتریها و بوی بد سرایت میکنه به غذاهای دیگه
باید همه چیز در طرفهایی که دربش محکم بسته میشه نگهداری بشه و بهتره که از طرفهای شیشه ای استفاده بشه نه پلاستیک .
رب گوجه , ماست , پنیر و هر چیزی که خودش ظرف شیشه ای دردار نداره باید براشون ظرفهای شیشه ای درب دار بگیرید و هر بار که تموم میشه هم کاملاً شسته بشه تا محل تجمع باکتریها نشه . هرگز هم نباید با دست آلوده یا قاشق آلوده یا چاقوی آلوده ازش چیزی بردارین .
منظورم از آلوده , باکتری دار هست .
چیزهایی مثل هندونه و خربزه و اینها رو هم باید توی سلوفان بپیچید یا در کیسه نایلونی تمیز بذارید و درش رو محکم ببندید .
غذاهایی هم که میپزید , بهتر از همه اینه که کم بپزید تا لازم نشه بذارید توی یخچال مثلاً برای ناهار بخورید و اضافه اش هم برای شام . اگر مجبورید بذاریدش توی یخچال برای فردا پس باید در ظرف کاملاً دربسته باشه و حرارت یخچال هم بسیار کم باشه .
====================
بهتره روی قفسه های خود یخچال هم نایلون سلوفان بپیچید و هر ماه عوضش کنین تا باکتری نزنه و قفسه ها هم همیشه تمیز هست .
اگر دماسنگ ارزون و معمولی بخرین برای یخچال خیلی خوب هست اما اگر دماسنج ندارید کافیه یک کاسه ی کوچک رو آب کنین بذارید توی یخچال . اگر روش کمی یخ میزنه پس باید یکی دو درجه دما رو ببرید بالا تا اصلاً یخ نزنه
اگر شک دارین که دمای یخچال بالاست , 4 تا انگشت دستتون رو بذارید توی آبِ کاسه .باید در مدت 10 تا 15 ثانیه دستتون درد بگیره از سرما

===========================
بهترین روش برای نگهداری میوه و سبزی اینه که بریزینشون توی یک ظرف پر از آب تمیز و بسیار سرد (2 تا 4 درجه ) داخل یخچال . تا مدتها تازه و سالم میمونه . این یک روش صنعتی برای نگهداری میوه ها و سبزیجات هست که بدون مواد نگهدارنده میوه و سبزی رو تا مدتهای طولانی سالم و تازه نگه میداره

MOHAMMAD_ASEMOONI
21-09-2017, 23:18
با سلامی دوباره

به کنسرو ماهیِ تُن اونقدر نمک میزنند و اونقدر شوره که بعید نیست بیرون یخچال هم تا 24 ساعت بمونه و قابل خوردن باشه

farsweb
22-09-2017, 11:36
یکی از دوستان من تن ماهی رو بدون جوشوندن مصرف کرده بود. دچار یه مسمویت سنگین شد به جرات میتونم بگم از صورتش فقط پوست و استخون مونده بود. بشدت بدنش آب رفت. با توجه به قیمتی که تن ماهی داره اصلا ارزش نداره ریسک گرم کردن دوبارشو قبول کنیم.

srx190d
22-09-2017, 11:51
البته بیشترین مشکلی که میتونه به وجود بیاره ظرف قوطی و جنس اون تا خود ماهی تن
اگر ظرف خراش بر نداشته باشه ی لایه پلاستیکی روی ورق داخل تن هست که مانع ترکیب و واکنش دادن محصول با ظرف میشه و تا مدتی میتوانین داخل خود ظرف تن نگهداری کنین ولی از اونجاییکه ریسک کار بالاست بهتر داخل ظرف دیگه نگهداری بشه تا داخل خودش البته در تمام کنسرو جات این قانون نگهداری هست که چون ظرف فلز ی هست با لایه مخصوص
در کل بهتر کامل مصرف بشه تا نگهداری قوطی باز شده یا حداقل ظرف رو عوض کنین


from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

ملا نصرالدین
04-10-2017, 10:31
سلام

مقداری از گوشت تن ماهی را مصرف کردم و در قوطی را کمی بستم و قوطی تن را داخل یخچال گذاشتم. آیا برای گوشت داخل تن برای مصرف بعدی مشکلی ایجاد می شود که کمی در قوطی باز است و مصرف آن بعد از یک یا دو روز برای سلامتی مضر است؟ آیا باید تن در باز را داخل یک ظرف بزرگتر در بسته قرار داد؟

ممنون

هیچ کنسروی رو بعد از باز شدن دربش داخل یخچال و توی همون ظرف کنسرو نباید نگهداری کرد.باید به ظرف شیشه ای منتقل کرد بعد توی یخچال قرار داد
حتی کنسرو ذرت
حتی رب رو هم باید داخل ظرف شیشه ای منتقل کرد که متاسفانه معمولا این کار رو انجام نمیدن

بخاطر اینکه ممکنه فلز قوطی با مواد غذایی داخل ظرف ترکیب بشه و موجب ایجاد سم یا فاسد شدن مواد غذایی بشه

shangil
04-10-2017, 15:20
قبل از باز کردن قوطی 30 دقیقه در آب جوش قل خورد. فقط خواستم بدونم باقی گوشت که مصرف نشده و خواستم مثلا فردا مصرف کنم داخل همون قوطی که درش باز هست تو یخچال باشه خطرناک هست یا نه؟ یا بهتره که داخل یک ظرف سر بسته بریزم و درش رو بزارم سپس بزارم تو یخچال و قوطی رو دور بندازم؟

خدایی تن بزار یه چند ساعت بمونه بعد باز کردن میتونی بخوری؟!

hamid3369
04-10-2017, 17:48
خداییش من بچه بودم کنسرو رو نصفش میخوردم پدرم میکفت بزار یخچال من مینداختم تو زباله ..پرسیدن نداره که

امید رض
04-10-2017, 18:33
سلام

مقداری از گوشت تن ماهی را مصرف کردم و در قوطی را کمی بستم و قوطی تن را داخل یخچال گذاشتم. آیا برای گوشت داخل تن برای مصرف بعدی مشکلی ایجاد می شود که کمی در قوطی باز است و مصرف آن بعد از یک یا دو روز برای سلامتی مضر است؟ آیا باید تن در باز را داخل یک ظرف بزرگتر در بسته قرار داد؟

ممنون من بدون پخت کردنش خوردم شیلانه بود 1ماه هم مونده بود توکابینت نصفش.. قابل خوردن نبود ولی بد نبود .. البته شما تو خونه اجرانکن.شانس دیگه یهو خوردی سم کنسرو کشتت خون فواره زد تو روزنامه چندین دفعه خوندم:n03::n35: