چند عدد شیرین روده ماهی را که خریدهری کرده ایم در ظرف آب سرد می گذاریم و آنها را را در آب با دقت می شوییم .آنها را در آبکش قرار می دهیم و از روی آنها آب سرد رد می کنیم تا اگر شن داشته باشد رد شود.روده ها باید آنقدر در صافی بماند تا آب آنها کاملا برود .در یک تاوه متناسب روغن می ریزیم . وقتی که روغن داغ شد روده ها را هم سطح در آن می چینیم و با حرارت ملایم می گذاریم تا سرخ شود بعد با کفگیر پهن آهسته آن را بر میگردانیم تا طرف دیگرش هم برشته شود. دبیجا را می توان مثل کوکو هم سرخ کرد .در آن صورت روی در تاوه مقداری آتش میریزیم تا زیرو روی روده به طور همزمان برشته شود. طریقه سوم این که روده ها را به صورت مارپیچ در آرد سفید می چرخانیم و در روغن می اندازیم .وقتی هر دو طرف سرخ شد در دیس میریزیم و مقداری نمک و فلفل روی آن می پاشیم . دبیجا با آب نارنج یا آب لیمو صرف می شود . آن را با کته و انواع خورش تناول می کنند. باید حتما نمک و فلفل را در آخر کار اضافه نمود.