P30World Forums
http://www.p30world.com/nw_imgs/rtl1.gif دانلود نرم افزار     http://www.p30world.com/nw_imgs/rtl1.gif فروشگاه اینترنتی
برگشت   P30World Forums > سخت افزار > مطالب عمومی سخت افزار > دوربین دیجیتال و MP3 Player

تابلو اعلانات

دوربین دیجیتال و MP3 Player بحث و تبادل نظر در مورد دوربين های ديجيتال و تجهيزات مرتبط، -MP3 Player ها و دستگاه های ضبط و پخش ديجيتالی

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید
kodak 8 1.09%
canon 361 49.12%
sony 205 27.89%
fuji 18 2.45%
panasonic 53 7.21%
samsung 13 1.77%
olympus 17 2.31%
nikon 55 7.48%
toshiba 1 0.14%
casio 4 0.54%
راي دهنده: 735. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد

جواب

اختيارات تاپيک نمايش رسم
قديم ديروز, 09:30 PM   #4191

seymour
همکار انجمن دوربين ديجيتال ، Mp3 Player

seymour's Avatar

تاريخ عضويت: Sep 2006
محل سكونت: Tehran
پيش فرض

نقل قول:
نوشته شده توسط aliarnold مشاهده تاپيک
آقا من چطوری ۴۰۰ صفحه رو بگردم ؟؟نمیشه هم سرچ کرد
من یه دید تخصصی میخوام که یه مدل عالی با این قیمتها برام معرفی کنه
ممنون
لازم نیست 400 صفحه بگردی .. عرض کردم "در صفحات اخیر " ... بنابراین کافیه مثلاً 8-7 صفحه اخیر تاپیک رو باز کنی و چک کنی که توش چندین پست درباره خرید در این حدود قیمت مطرح شده ... شاید 10 دقیقه هم وقت نبره...
نقل قول:
نوشته شده توسط panther99 مشاهده تاپيک
از دوستان كسي دوربين Canon PowerShot A1100 IS يا Canon Powershot A480 رو نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ميخوام بدونم دوربينهاي خوبي هستن يا نه ؟؟؟ قيمتهاي نسبتا ارزوني هم دارن !!!!!!!!! كيفيت عكسهاشون خوبه ( از همه نظر ) ؟؟
دوربین خیلی خوبیه... از نظر کیفیت عکس از بسیاری از دوربین های هم رده بهتره ... طبیعتا کنترل های manual نداره که البته از دوربین های این دامنه انتظاری هم نمیره .. viewfinder هم داره که قابلیت جالبی می تونه باشه (در دوربین های دیجیتال این رده کمتر دیده میشه)
seymour is offline   Reply With Quote
قديم ديروز, 09:44 PM   #4192

seymour
همکار انجمن دوربين ديجيتال ، Mp3 Player

seymour's Avatar

تاريخ عضويت: Sep 2006
محل سكونت: Tehran
پيش فرض

نقل قول:
نوشته شده توسط mska مشاهده تاپيک
مرسی دوست من
نظر دیگر دوستان در مورد w290 چیه؟
من تو انجمن خوندم که:

یک نکته اینکه SD960 امکان ضبط HD داره و مثل اینکه کیفیت ضبط خیلی خوبی هم داره و از لحاظ قیمت در یک حد هست

نظر شما چیه؟
قیمت w290تو بازار تهران چنده؟
تو سایت دیجی کالا زده 279000 تومان
بازار دوربین تهران کجا هست؟ از کجا میشه با قیمت مناسب تهیه کرد؟

مرسی
احسنت .. پس رفتی سرچ کردی ... ببین خیلی از سوالات دوستان و مدلهایی که درباره اش پرسش می کنن قبلاً مطرح شده .. کافیه شما از قابلیت سرچ انجمن یا اصلا از طریق گوگل (در قسمت آپشن اسم سایت رو بدی و بعد واژه مورد نظر) اقدام کنید ...

//

در مورد SD960 : اتفاقاً در پست صفحه قبلم خطاب به دوستمون به SD980 اشاره کردم که برادر بزرگتر همین مدله و کلا سری خوبیه ... سلیقه خودته .. بله - قطعاً سونی بخاطر حافظه مخصوصش می تونه یه نمره منفی بگیره ... البته به شرط اینکه واقعا بخوای حافظه ها رو جابجا کنی ... ضمن اینکه طراحی این مدل canon نقطه قوتش نیست در حالیکه طراحی اون مدل سونی قطعاً زیباست.

//

بازار دوربین تهران .. می تونی بری جمهوری ... قیمت روز این مدل رو هم ندارم که کافیه تلفنی از نمایندگی های دوربین سونی سوال کنی که پیدا کردن شماره شون هم بسیار ساده اس روی وب.
seymour is offline   Reply With Quote
این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است
قديم ديروز, 11:37 PM   #4193
mska
پروفشنال

mska's Avatar

تاريخ عضويت: Mar 2005
محل سكونت: يزد
1

نقل قول:
نوشته شده توسط seymour مشاهده تاپيک
احسنت .. پس رفتی سرچ کردی ... ببین خیلی از سوالات دوستان و مدلهایی که درباره اش پرسش می کنن قبلاً مطرح شده .. کافیه شما از قابلیت سرچ انجمن یا اصلا از طریق گوگل (در قسمت آپشن اسم سایت رو بدی و بعد واژه مورد نظر) اقدام کنید ...

//

در مورد SD960 : اتفاقاً در پست صفحه قبلم خطاب به دوستمون به SD980 اشاره کردم که برادر بزرگتر همین مدله و کلا سری خوبیه ... سلیقه خودته .. بله - قطعاً سونی بخاطر حافظه مخصوصش می تونه یه نمره منفی بگیره ... البته به شرط اینکه واقعا بخوای حافظه ها رو جابجا کنی ... ضمن اینکه طراحی این مدل canon نقطه قوتش نیست در حالیکه طراحی اون مدل سونی قطعاً زیباست.

//

بازار دوربین تهران .. می تونی بری جمهوری ... قیمت روز این مدل رو هم ندارم که کافیه تلفنی از نمایندگی های دوربین سونی سوال کنی که پیدا کردن شماره شون هم بسیار ساده اس روی وب.
مرسی از پاسخ
الان تنوع جنس تو این رنج قیمت خیلی زیاده و آدم دچار سردرگمی میشه
به احتمال خیلی زیاد همین مدل را انشاالله تا آخر هفته تهیه خواهم کرد.
قیمت هم گرفتم از 265 تا 340 متغیر هست!

Last edited by mska; ديروز at 11:40 PM.
mska is offline   Reply With Quote
تبلیغــــات
Advertisement

جواب

Tags
خريد دوربين عكاسي, دوربین دیجیتال, دوربین عکاسی

کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان)

اختيارات تاپيک
نمايش رسم

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن
شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
شما نمی توانید فایل پیوست کنید
شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید

BB code is روشن
شکلک ها روشن هستند
کد [IMG] اکنون روشن میباشد
HTML کد خاموش مي باشد

پرش

واحد زمان برحسب GMT +4.5. ساعت هم اکنون 10:04 AM.