تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی، صداگیر ماینر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 37

نام تاپيک: پیتزا | آشپزی

  1. #1

  2. 8 کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  3. #2

    پيش فرض

    پیتزالاد : پیتزا + سالاد



    آیا از اضافه وزن خسته شده‌اید؟ آیا می‌خواهید چربی‌های اضافه خود را بسوزانید؟ با چاقی مشکل دارید؟ و... جملات بالا آغازی سخت و دشوار برای یک رژیم غذایی است که معمولا از خوراک‌های نه چندان جذاب تشکیل شده است.یک کف دست نان، یک تکه مرغ آبپز، سبزیجات خام و آبپز انواع سالاد بخشی از برنامه غذایی افرادی است که قصد کاهش وزن دارند. جالب است بدانید یکی از دلایل شکستن رژیم‌های غذایی حجم کم غذا و گرسنگی نیست بلکه جذاب نبودن دستورهای غذایی و تکراری بودن مواد مصرفی آن است. حال چه می‌شود اگر همان کف دست نان و 2حبه قند پنیر و سبزیجات و سالاد را به صورت یک غذای جذاب و خوش‌عطر و طعم درآورید. فقط کافی است کمی همت کنید و وقت بیشتری را در آشپزخانه بگذرانید تا دوران رژیم را با لذت بیشتر و دردسر کمتری طی کنید.




    چه کسی گفته است پیتزا باید حتما پنیر داشته باشد؟ این رسپی که لوبیا سفید آبپز پس از طعم‌دار شدن جایگزین پنیر شده است یک پیتزای سالم و خوشمزه را در برابرتان قرار می‌دهد. این پیتزا می‌تواند علاوه بر سالم بودن یک غذای کامل و لذیذ برای گیاهخواران باشد.

    مواد لازم برای 4 نفر:


    • خمیر پیتزا: یک واحد
    • روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
    • سیر: یک بوته کوچک
    • پیاز کوچک: یک عدد، خلالی ریزشده
    • لوبیاسفید: 120 گرم پخته شده
    • کلم سفید کوچک: یک عدد، خلالی شده
    • خیار متوسط: یک عدد رنده شده
    • آبلیمو: 4 قاشق غذاخوری
    • سویا سس: 2 قاشق غذاخوری
    • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم


    روش تهیه:

    1- بوته سیر را با 2 قاشق غذاخوری روغن مایع در فویل پیچیده و 20 دقیقه با دمای 200 درجه در طبقه وسط فر کباب کرده، سپس از فر خارج کنید. حبه‌های سیر را خارج کرده و به کمک چنگال و همراه با لوبیا سفید و کمی نمک و فلفل له کنید.

    2- دو قاشق غذاخوری روغن باقیمانده را در تابه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را در آن تفت دهید تا رنگ بگیرد و کمی طلایی شود.

    3- خمیر را 2 قسمت کرده و در بشقاب پیتزا پهن کنید. روی آنها را با قلم‌مو و روغنی که پیاز را با آن تفت داده‌اید کمی چرب کنید و 15 تا 20 دقیقه در فر با دمای 200 درجه بپزید تا روی آن طلایی شود سپس آن را از فر خارج کنید.

    4- در مدتی که خمیر پیتزا در فر است باقی مواد را هم با هم مخلوط کنید و در دمای محیط بگذارید تا طعم‌ها با هم مخلوط شود.

    5- بعد از خارج کردن پیتزاها از فر لوبیا سفید و سیر له شده را روی آن پخش کنید. پیاز طلایی را با مواد سالاد مخلوط کرده و مواد را روی پیتزا بدهید.

    نکات:

    1- دلیل اینکه خمیر مدت کمتری در فر می‌ماند آن است که پیتزا بدون تاپینگ زودتر می‌پزد.

    2- اگر رژیم غذایی ندارید، می‌توانید کمی پنیر از هر نوع که مایلید به پیتزا اضافه کنید. زمان پخت یا مخلوط با مواد سالاد به سلیقه خودتان بستگی دارد.

    3- اضافه کردن کمی کلم بنفش، پیتزا لاد شما را خوش‌رنگ‌تر می‌‌کند.

    سزار پیتزا لاد

    با آنکه این دستور غذایی به دلیل استفاده از پنیر آنقدرها هم رژیمی محسوب نمی‌شود اما همچنان می‌تواند به عنوان یک خوراک سالم در برنامه غذایی قرار بگیرد. کم کردن مقدار پنیر یا استفاده از پنیر رژیمی و کم‌نمک از جمله راهکارهای پیشنهادی است.




    مواد لازم برای 4 نفر:


    • خمیر پیتزا: یک واحد
    • نصف سینه مرغ: آبپز، خرد کرده
    • مغز کاهو: یک عدد، خلالی ریز
    • پنیر پارمزان: 4 قاشق غذاخوری
    • سیر: 2 حبه رنده شده
    • سرکه بالزامیک: 6 قاشق غذاخوری
    • روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
    • قارچ: 2 عدد ورقه‌ورقه شده
    • ریحان: چند برگ، خرد شده
    • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم


    روش تهیه:

    1- خمیر پیتزا را مانند دستور غذایی در فر بپزید.

    2- مرغ، کاهو و قارچ را با هم مخلوط کنید، سپس ترکیب بالزامیک، سیر رنده شده، روغن زیتون و ریحان ساطوری را به آن اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

    3- مواد را روی خمیر پخش کرده و پنیر را روی آن بدهید و پیتزا لاد را سرو کنید.

    نکات:

    1- به سلیقه خود می‌توانید انواع سالاد را به این روش سرو کنید.

    2- بنا به ذائقه یا نوع رژیم غذایی‌تان می‌توانید مواد این غذا را تغییر دهید.

    3- به جای روش معمول سرو، می‌توانید پیتزا لاد را به جای برش زدن لوله کرده و مثل ساندویچ سرو کنید که برای این کار باید خمیر را کمتر برشته کنید.
    مجله زندگی ایده آل

  4. 5 کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  5. #3

    پيش فرض

    پیتزای پپرونی
    پیتزای پپرونی یکی از انواع پر طرفدار پیتزا در دنیاست پیتزای پپرونی اصل از سوسیس پپرونی که خیلی خوشمزه و کمی تند است درست میشه اما در ایران پیتزای پپرونی رو با سوسیس و کالباس معمولی درست میکنند و به میزان زیادی فلفل پودری قرمز بهش اضافه میکنند که به خوشمزگی پپرونی اصل نیست.




    مواد لازم

    برای تهیه یک پیتزا: 1- یک عدد خمیر پیتزا که میتونید از بیرون بخرید یا خودتون درست کنید البته خریدن بسته چهارتایی خمیر پیتزا راحتتره ولی در پایین صفحه درست کردنش رو آموزش میدهم.
    2-ظرف فلزی که حتمن باید وسطش تخت باشه وگرنه دور پیتزا خشک میشه و وسطش شل در میاد.
    3-سس قرمز
    4-پنیر پیتزا
    5-سوسیس پپرونی
    6-گوجه فرنگی وفلفل دلمه + ادویه ( میتوانید از گوجه و فلفل و ادویه استفاده نکنید چون این پیتزا هم سس گوجه داره و خود سوسیس هم ادویه داره و تنده)
    7-روغن مایع




    طرز تهیه:


    یک نکته مهم رو باید اول ذکر کنم که باید دمای همه مواد پیتزا قبل از اینکه داخل فر بگذارید حتمن یکسان باشه چون مثلا اگر پنیر پیتزا سرد باشه اونوقت ممکنه وقتی پنیر پیتزا آب میشه نونش سوخته باشه;-) ابتدا فر رودر دمای 120 درجه روشن کنید تا گرم بشه.
    کف ظرف فلزی رو روغن بمالید تا خمیر پیتزا بهش نچسبه. خمیر را داخل ظرف قرار دهید اگر خمیر رو از بیرون بخرید ممکنه 2 رو باشه باید طرفی که صافتر هست رو به بالا باشه.اگر خمیر خشک بود بهتره دور خمیر رو کمی مرطوب کنید تا نسوزه بعد داخل ظرف قرار بدید. بعد سس قرمز را روی نان بمالید (به ضخامت 3 میلیمتر) اگر سسی که روی نان میریزید زیاد باشه پیتزا خوشمزه تر میشه. بعد پنیر پیتزا رو روی سس بریزید مقدار پنیر پیتزا برای 3 پیتزا 2 بسته پنیر پیتزای کاله رنده شده است.
    سپس سوسیسهایی رو که خرد کرده اید را روی پنیر پیتزا بچینید بعد مواد دیگر مثل گوجه و فلفل دلمه ای و ... روی پیتزا بریزید.ظزف رو داخل فر قرار بدید و دما رو روی 220 درجه قرار بدید. چ.ن سیستم هرفر با فر دیگه فرق میکنه نمیتونم مدت زمان مشخص رو بهتون بگم ولی پختن این پیتزا معمولن بیشتر از 30 دقیقه طول میکشه. ولی بهتره بار اول هر چند دقیقه یکبار به پیتزاتون سر بزنید. وقتی پنیر پیتزا پف کرد و روی اون کمی برشته شد آماده بیرون آوردن میشه.

  6. 6 کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  7. #4

    پيش فرض

    طرزتهیه پیتزا استوایی








    مواد خمیر :

    آرد سفید 350 گرم
    – شکر 1 تا 2 قاشق چایخوری سرخالی
    – نمک 1 قاشق چایخوری سرخالی
    – مایه خمیر خشک فعال 1 قاشق چایخوری
    – آب گرم 38 درجه4/3 فنجان
    – روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

    مواد روی پیتزا :
    – خمیر پیتزا ساده یک عدد
    – خرما پوست گرفته هسته جدا از وسط نصف شده 250 گرم
    – آناناس به قطعات کوچک خرد شده

    – کیوی 2 عدد به قطعات کوچک خرد شده
    – پنیر خامه ای 125 گرم

    طرز تهیه :
    آرد داخل کاسه ریخته ( البته الک شده ، از الک ریز رد شده ) سپس مایه خمیر خشک را به آن اضافه کرده ( بصورت خشک ) و خوب مخلوط می کنیم 4/3 فنجان آب را با شکر ذکر شده کاملا ترکیب کرده و شکر را در آب حل می کنیم سپس به آرد اضافه کرده و رطوبت و آب را کم کم به آرد با ورز دادن اضافه می کنیم همراه با نمک روغن زیتون و 10 دقیقه دیگر هم این کار را ادامه داده سپس در یک ظرف دربسته به مدت 30 دقیقه در حرارت آشپزخانه استراحت داده سپس چانه کرده روی تخته کار با وردنه تسطیح کرده و داخل یک بشقاب تفلون چرب شده استراحت ثانویه را داده پس از تخمیر دوم گاز فر با حرارت 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتی گراد یا درجه 6 گاز به مدت 15 دقیقه در طبقه وسط می پزیم . سپس بیرون آورده تا ترد شود .
    خرما راپوست گرفته هسته جدا کرده نصف می کنیم مقداری را نگه داشته و مقداری دیگری را هم به قطعات کوچک خرد کرده و با پنیر خامه ای ترکیب کرده تا یک ترکیب یک دست بدست آید . آناناس را به قطعات کوچک خرد کرده و کیوی را پوست گرفته اسلایس می کنیم سپس روی خمیر پیتزا با یک قاشق غذاخوری ترکیب خرما و پنیر را یکنواخت پخش می کنیم سپس به ترتیب و پله پله اول آناناس پس کیوی را و بعد از آن دوباره آناناس ( این کار را تا آخر ادامه می دهیم ) . و در آخر خرما پوست گرفته را روی کار می چینیم .

  8. 5 کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  9. #5

    پيش فرض

    پیتزا مرغ و کلم








    مواد لازم


    ▪ یک چهارم فنجان روغن کانولا
    ▪ چهار فنجان آرد ذرت
    ▪ نصف فنجان لوبیا قرمز
    ▪ یک چهارم فنجان ریحان
    ▪ یک قاشق غذاخوری سس تند
    ▪ یک چهار فنجان آب لیموترش تازه
    ▪ دو فنجان کلم قرمز خرد شده
    ▪ یک قاشق غذاخوری فلفل سیاه
    ▪ سه عدد فلفل قرمز
    ▪ نصف فنجان خامه ترش
    ▪ ۲۰۰ گرم سینه مرغ
    ▪ یک فنجان آب
    ▪ یک عدد تخم مرغ
    طرز تهیه :
    سینه مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کنید. در یک ماهیتابه، روغن کانولا را ریخته و مرغ ها را در آن تفت دهید.
    در این فاصله در ظرفی دیگر آرد ذرت، تخم مرغ و آب را ریخته و هم بزنید تا به شکل خمیر در آید.
    لوبیاها را در ظرف پر از آب ریخته تا کمی نرم شود. لوبیاها را به همراه کلم قرمز و سس تند در مخلوط کن ریخته و پس از گذشت یک دقیقه، مواد درون مخلوط کن را به همراه سیر، فلفل قرمز و مرغ های تفت داده شده روی خمیر بریزید و در فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید ‎. سپس آن را با ریحان و خامه ترش تزئین کنید.

  10. 5 کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  11. #6

    پيش فرض

    پیتزا یونانی








    مواد لازم


    خمیر پیتزا 120 گرم
    سس قرمز 20 گرم
    پنیر پیتزا 200 گرم
    گوشت چرخ‌کرده 150 گرم
    زیتون 30 گرم
    قارچ 50 گرم
    پیاز 100 گرم
    گوجه‌فرنگی مقداری




    طرز تهیه :
    خمیر پیتزا را تهیه کرده سپس روی آن را سس قرمز مخصوص به مقدار کمی می‌ریزیم. روی آن کمی پنیر، سپس قارچ را اضافه کرده و 200گرم پنیر روی آن می‌ریزیم. بعد 150 گرم گوشت چرخ‌کرده را روی پنیر می‌ریزیم و سپس جهت تزئین روی پیتزا از پیاز، زیتون و گوجه‌فرنگی استفاده می‌کنیم.

  12. 5 کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  13. #7

    پيش فرض

    پیتزای مرغ و ذرت به روش ایتالیایی
    از پیتزاهای تکراری خسته شده‌اید؟ ما یک پیتزای بسیار خوشمزه با پنیر، جوجه، ذرت، فلفل دلمه‌ای قرمز، ترخون، زیتون و ادویه جات برای شما تهیه کرده‌ایم.
    از ابتدا تا انتها: 20 دقیقه
    مواد لازم

    برای 4 نفر: نان پیتزا یا خمیر پیتزا

    پنیر پیتزا 1 پیمانه
    پنیر پارمزان 1 پیمانه
    یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه
    مغز ذرت در سس کره‌
    سینه مرغ بدون استخوان پخته شده
    فلفل دلمه‌ای قرمز درشت خرد شده
    1 قاشق چایخوری پوست لیمو
    2 قاشق چایخوری ترخون خشک
    1 قاشق چایخوری سیر چرخ شده
    زیتون خرد شده بودن هسته
    یک چهارم پیمانه جعفری تازه خرد شده

    طرز تهیه:
    1. فر را تا دمای 450 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. در ظرف مخصوص یک ورق فویل بکشید و روی آن را روغن بزنید تا نچسبد. خمیر یا نان پیتزا را روی آن قرار دهید.
    2. در یک کاسه پنیرها و فلفل را مخلوط کنید. سپس آنها را روی سطح نان به فاصله 2 سانتی‌متری لبه نان پخش کنید. 5 دقیقه آن را درون فر قرار دهید.
    3. ذرت و سس کره را در ظرف مخصوص قرار داده و در ماکروویو برای 1 دقیقه قرار دهید. جوجه و فلفل دلمه‌ای و پوست لیموی رنده شده و ترخون و سیر را با هم مخلوط کنید. در ظرف حاوی نان و پنیر، ذرت را اضافه کنید. روی آن مقداری پنیر زیتون بریزید و در فر به مدت 5 دقیقه یا تا وقتی که پنیر و لبه‌ها قهوه‌ای شوند قرار دهید.


    4. بعد پیتزا را از فر خارج کرده و روی آن جعفری تازه بپاشید.

    ارزش غذایی:

    *
    * کالری: 679
    * چربی کلی: 28 گرم
    * چربی اشباع شده: 12 گرم
    * چربی مونو غیر اشباع: 7 گرم
    * چربی پولی غیر اشباع: 1 گرم
    * کلسترول: 84 میلی گرم
    *سدیم: 928 میلی گرم
    * کربوهیدرات: 69 گرم
    * قند: 5 گرم

    * فیبر: 4 گرم
    * پروتئین: 41 گرم
    * ویتامین C: 57 (% D V )
    * کلسیم: 58 (% DV )
    * آهن: 26 (% DV )
    * درصد مقادیر روزانه بر اساس رژیم 2000 کالری در روز محاسبه شده است.

  14. 6 کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  15. #8

    پيش فرض

    طرز تهیه پیتزای میگو با سس مخصوص




    خمیر پیتزا را در ظرف مناسب چرب شده باز کنید و سس و سیر را روی خمیر بمالید، سپس به‌ترتیب: پیاز، گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای، میگو، قارچ و زیتون را روی سطح خمیر ‌پخش کنید





    مواد لازم

    برای دو پیتزا در قالب 25 سانتی : میگوی پاک کرده 300 گرم
    پیازخرد شده 1عدد متوسط
    گوجه‌فرنگی خردشده 2 عدد متوسط
    فلفل دلمه‌‌ای سبز خردشده 1عدد متوسط
    قارچ ورقه ورقه شده 100گرم
    سس پیتزا(طرز تهیه آن در پایین آمده است) به‌مقدار لازم
    پنیر فیلا فیلا رنده شده 350 گرم
    زیتون بدون هسته 6- 5 عدد
    سیر رنده شده 2حبه
    نمک و فلفل و ارگانو به‌میزان لازم

    روش تهیه‌ی پیتزای میگو:
    خمیر پیتزا را در ظرف مناسب چرب شده باز کنید و سس و سیر را روی خمیر بمالید، سپس به‌ترتیب: پیاز، گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای، میگو، قارچ و زیتون را روی سطح خمیر ‌پخش کنید و نمک و فلفل و ارگانو را به آن اضافه کنید. آن گاه پنیر رنده شده را روی پیتزا بریزید. فر را از قبل روی حرارت 180 درجه‌ی سانتی‌گراد گرم کنید و ظرف پیتزا را به‌مدت 15 دقیقه کف فر قرار دهید. سپس آن را در طبقه ی وسط فر بگذارید و ‌مدت 10 دقیقه‌ی دیگر پخت را ادامه دهید تا پنیر کاملاً آب شده و طلایی شود.


    مواد لازم

    برای سُس پیتزا: رب گوجه‌فرنگی 1پیمانه
    آویشن 1 قاشق سوپ‌خوری
    فلفل قرمز نصف قاشق چای‌خوری
    فلفل سیاه نصف قاشق چای‌خوری
    جوزهندی 1 قاشق چای‌خوری
    دارچین 1 قاشق چای‌خوری
    شکر 2 قاشق سوپ‌خوری
    سرکه نصف پیمانه
    نمک نصف قاشق چای‌خوری
    پودر سیر نصف قاشق چای‌خوری
    ادویه‌ی کاری 1 قاشق چای‌خوری
    هل نصف قاشق چای‌خوری
    روغن مایع 2 قاشق سوپ‌خوری

    روش تهیه سُس :
    تمام مواد بالا را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید.هنگامی که چند جوش زد، از روی حرارت بردارید. در این زمان سس آماده است.


    مواد لازم

    برای خمیر پیتزا: آب گرم 1پیمانه
    خمیرترش 1قاشق سوپخوری
    آرد سفید گندم 3- 5/2 پیمانه
    شکر 1قاشق چایخوری
    نمک 1قاشق چایخوری

    روش تهیه‌ی خمیر:
    آب گرم، خمیرترش و شکر را در کاسه‌ای که چرب نباشد، مخلوط کنید و به‌مدت 10 دقیقه بگذارید بماند تا پف کند (اصطلاحاً عمل بیابد). سپس روغن مایع و نمک را به مایع خمیرترش اضافه کرده، آرد را نیز بیفزایید و ورز دهید. خمیر نباید به دست بچسبد. خمیر را حدود یک ساعت بگذارید بماند و بعد خمیر را در ظرف مورد نظر که چرب کرده‌اید باز کنید.

  16. 5 کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  17. #9

    پيش فرض

    پیتزای سبزیجات ترش با کدو


    فر را از قبل تا 450 درجه فارنهایت گرم کنید . ظرف تفلونی را در فر بگذارید تا کمی داغ شود کدو ، فلفل های شیرین و پیاز را در آن ریخته پخش کنید . روغن زیتون و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید





    مواد لازم

    3 فنجان کدوی خرد شده مانند پیراشکی ‌،‌ کدوی زرد تابستانی یا کدو
    2 عدد فلفل قرمز یا زرد شیرین به صورت نوارهای پهن
    1 پیاز شیرین بزرگ یا رازیانه و از لبه های آن خرد کرده
    2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
    نمک و فلفل سیاه تازه
    2 مثقال پنیر پارمیزان
    یک ورق خمیر پیتزا یا نصف مثقال نان شیرینی دانمارکی ( یک ورقه ) به صورت خمیر
    2/1 فنجان گوجه فرنگی کوچک نصف شده
    2 قاشق غذاخوری سرکه
    1 قاشق غذاخوری آویشن تازه خرد کرده
    1 فنجان سس خامه ای پارمیزان نگهداری شده در یخچال
    4/1 فنجان پیاز شیرین خرد شده
    طرز تهیه
    1- فر را از قبل تا 450 درجه فارنهایت گرم کنید . ظرف تفلونی به قطر 2×9×13 اینچ ( 08/5 ×86/22 ×02/33 سانتی متر ) را بردارید . کدو ، فلفل های شیرین و پیاز را در آن ریخته پخش کنید . روغن زیتون و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید . 20 تا 25 دقیقه آن را کباب کنید یا تا زمانیکه نرم شود و یک بار هم بزنید .
    2- درحالیکه از یک پوست کن سبزیجات استفاده می کنید ،‌ پنیر پارمیزان را به صورت نوارهای باریک برش بزنید . آن را کنار بگذارید . روی یک سطح آرد پاشیده شده خمیر دانمارکی را رول کنید و به اندازه ی یک مستطیل 9×13 اینچی ( 86/22 ×02/33 سانتی متر) دربیاورید . ظرف را از فر بیرون بیاورید . گوجه ها را به آن اضافه کنید . سبزیجات را با سرکه بلسانی و نصف پنیر پارمیزان مخلوط کنید . سبزیجات را در ظرف ریخته ،‌ آن را پخش کنید .خمیر دانمارکی را روی آن قرار دهید . قسمت لبه ها را جمع کنید . دوباره ظرف را داخل فر قرار دهید و به مدت 15 دقیقه بگذارید بماند تا خمیر پف کرده و طلایی شود .
    3- ظرف را از فر درآورده ، اجازه دهید تا 5 دقیقه خنک شود . یک ظرف دیگر به قطر 1×10×15 اینچ ( 54/2 × 40/25 ×10/38 سانتی متر ) را روی ظرف قبلی قرار دهید . با دقت آنها را جابجا کنید . تمام سبزیجات چسبیده به خمیر را نیز منتقل کنید . پنیر باقیمانده را روی خمیر بپاشید و 2 قاشق چایخوری آویشن . سس ،‌ پیاز خرد شده و بقیه ی آویشن که یک قاشق چایخوری است را در یک کاسه ی کوچک ریخته و هم بزنید . آنها را به صورت مربع برش بزنید . پیتزا را به صورت گرم یا در دمای اتاق همراه با سس سرو کنید .

    ارزش غذایی
    کالری 277
    چربی 23 گرم
    چربی اشباع شده 3 گرم
    چربی تک اشباع نشده 2 گرم
    چربی چند اشباع نشده ، صفر گرم
    کلسترول 7 میلی گرم
    سدیم 258 میلی گرم
    کربوهیدرات 15 گرم
    قند 4 گرم
    فیبر 2 گرم
    پروتئین 4 گرم
    ویتامین آ ، صفر درصد
    ویتامین ث 101 ٪
    کلسیم 8 ٪
    آهن 3 ٪
    درصد ارزش غذایی روزانه براساس رژیم غذایی 2000 کالری می باشد .

  18. 5 کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  19. #10
    پروفشنال HoseinKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home
    پست ها
    586

    پيش فرض پیتزا مینیاتور

    پیتزا مینیاتور



    مواد لازم جهت خمیر :

    آرد ذرت 2/1 پیمانه

    ماست چکیده(یا ماست معمولی که شل نباشد) 2/1 پیمانه

    آرد 1 و 4/1 پیمانه

    نمک 4/1 قاشق چایخوری

    خمیر ترش 1 قاشق سوپ خوری

    آویشن 4/1 قاشق چای خوری

    آب ولرم 3 اشق سوپ خوری

    شکر 4/1 قاشق چای خوری



    مواد داخل پیتزا:

    گوشت گوسفند یا مرغ با پیاز و ادویه آب پز شده 250 گرم

    کالباس نگینی شده 250 گرم

    پنیر پیزا 1 بسته

    قارچ 200 گرم

    پیازچه خرد شده 4/1 پیمانه

    فلفل دلمه ای خرد شده 4/1 پیمانه

    فیله گوجه فرنگی 4/1 پیمانه

    دستور خمیر :


    خمیر ترش را با شکر و آب ولرم مخلوط کرده و می گذاریم تا 5 دقیقه استراحت کرده و حجمش 2 برابر گردد.

    تخم مرغ ،ر.غن مایع یا زیتون،نمک،خمیر مایه ور آمده و ماست چکیده را با هم مخلوط کرده و سپس آرد ذرت و بعد آرد گندم را به مواد اضافه می کنیم تا خمیری لطیف و یکدست بدست آید.

    20 دقیقه خمیر را کنار می گذاریم تا ور بیاید بعد مواد را به ترتیب گوشت ،کالباس، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای،پیازچه وقارچ را بر روی خمیر ریخته و می گذاریم 20 دقیقه دیگر خمیر استراحت کند و در

    آخر پنیر را روی آن پاشیده و به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 170 تا 190 درجه سانتی گراد تا بپزد.

    نکته :


    هنگام سرو کردن پودر آویشن را بر روی آن بریزید و میل کنید که بسیار خوشمزه می شود و جلوی اذیت شدن معده را نیز می گیرد.

  20. 4 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •