تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی، صداگیر ماینر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 40

نام تاپيک: شیرینی و شکلات | آشپزی

  1. #1

    پيش فرض شیرینی و شکلات | آشپزی

    سلام
    در این تاپیک طرز تهیه انواع شیرینی و شکلات ها قرار خواهد گرفت


    فهرست :




    آپدیت تا پست شمار 37

  2. این کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  3. #2

    پيش فرض باسلوق / شیرینی سنتی ایرانی





    مواد لازم برای تهیه ی باسلوق:

    گردو ۱۵۰ گرم
    نشاسته ۳۵۰ گرم
    آب یک و یک دوم لیوان
    گلاب یک دوم لیوان
    شکر ۳۰۰ گرم
    کره ی پاستوریزه ۱ قاشق غذاخوری
    پودر نارگیل به مقدار لازم



    طرزتهیه باسلوق:
    سوزن را نخ کنید و از وسط گردو رد کنید تا گردوها به هم متصل شوند. نشاسته را در آب (سرد) حل کنید، گلاب را به آن اضافه کرده و از صافی رد کنید تا مایه یک دست شود. سپس شکر را اضافه کنید. مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مایه غلیظ شود. (تقریباً غلظت آن به صورت خمیر نرم در آید) کره را اضافه کرده، سپس مایه باسلوق را از روی حرارت برداشته ، روی کاغذ روغنی که پودر نارگیل پاشیده اید پهن کنید. گردو را در یک طرف خمیر قرار داده و به کمک کاغذ آن را رول کنید و دو سر آن را بهم بچسبانید و به مدت ۸-۷ ساعت داخل یخچال قرار دهید. پس از این مدت، باسلوق را از یخچال در آورده، و به صورت دلخواه برش دهید و سرو نمایید.

  4. #3

    پيش فرض شیرینی‌ شکری




    مواد لازم:
    روغن شیرینی پزی
    دو سوم پیمانه
    کره
    دو سوم پیمانه
    شکر
    یک و نیم پیمانه + مقدار کمی برای تزئین
    تخم مرغ
    ۲ عدد
    وانیل
    ۲ قاشق چای خوری
    آرد
    سه و نیم پیمانه
    بیکینگ پودر
    ۲ قاشق چای خوری
    نمک
    ۱ قاشق چای خوری

    روش تهیه شیرینی شکری :
    * دمای فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی‌گراد) تنظیم نمایید.
    * کره، روغن و شکر را با هم مخلوط کنید و خوب به هم بزنید تا صاف و یکدست شوند. سپس تخم مرغ و وانیل را بیفزایید.
    * ابتدا آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس آن‌ها را به سایر مواد بیفزایید و خوب هم بزنید تا خمیر خودش را بگیرد.
    * از خمیر مهیا شده، توپ‌های کوچک هم اندازه درست کنید. توپ‌ها را در مقداری شکر بغلتانید و به فاصله ۵ سانتیمتری از هم، در سینی فر بچینید.
    * شیرینی‌ها را ۱۰ الی ۱۲ دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید تا سطح زیرین آن‌ها کمی تیره شود. سپس آن‌ها را از فر خارج نمایید تا سرد شوند.

  5. #4

    پيش فرض شکلات گردویی اتریشی‌


    مواد لازم:

    کره نرم شده
    1 فنجان
    شکر قهوه ای
    یک دوم فنجان
    آرد
    2 و نیم فنجان
    کمپوت زردآلو
    2 سوم فنجان
    تخم مرغ
    4 عدد
    شکر قهوه ای
    1 و نیم فنجان
    پودر کاکائو (بدون شکر)
    1 چهارم فنجان
    وانیل
    2 قاشق چای خوری
    نمک

    1 قاشق چای خوری
    گردوی تفت داده شده
    3 فنجان
    شکلات تلخ و شیرین (خردشده)
    8 اونس
    کره

    3 قاشق غذاخوری
    شربت ذرت
    1 قاشق غذاخوری
    رُم
    1 قاشق غذاخوری
    گردو (دلخواه)
    حدود 40 نصفه

    طرز تهیه :

    1. فر را از قبل با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. تابه ای با ابعاد 13 در 9 در 2 را چرب کنید؛ و آماده بگذراید. 1 فنجان کره را را درکاسه ای بزرگ بریزید و با همزن برقی با سرعت متوسط تا سریع در حدود 30 ثانیه بزنید. 1 دوم فنجان شکر قهوه ای را اضافه کنید. این دو را در داخل کاسه با هم بزنید تا ترکیب شوند. کم کم آرد را اضافه کنید و به آهستگی آن را بزنید تا مخلوط شوند (مخلوط کمی خشک به نظر می رسد). مخلوط را داخل تابه که از قبل آماده کرده اید بریزید، و به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پخته شود.
    2. در کاسه بزرگ دیگری، تخم مرغ ها را با سرعت متوسط_ سریع به مدت 3 دقیقه بزنید. نصف فنجان شکر قهوه ای، پودر کاکائو، وانیل و نمک را به آن اضافه کنید. این مواد را به مدت 3 دقیقه با سرعت کم بزنید. به تدیج گردوی تفت داده شده را اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.
    3. در آخر ترکیب شکلات را به دقت بر روی مخلوطی که از فر خارج کرده اید، پهن کنید و حدود 30 دقیقه آنها را بپزیرد. سپس در طبقه خنک کننده یخچال قرار دهید تا خنک شود.
    4. برای تزیین: شکلات تلخ و شیرین و 3 قاشق غذاخوری کره را در یک قابلمه فلزی متوسط بریزید و بر روی حرارت ملایم هم بزنید تا ذوب شود. شربت ذرت و رم را هم اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط را بروی شیرینی بریده نشده بریزید. اگر تمایل دارید می توانید نیمه گردوها را نیز روی آن بریزید. به شکلات 1 یا 2 ساعت زمان دهید تا به خوبی پهن شود. سپس با استفاده از یک چاقوی تیز، لبه های شیرینی را از تابه جدا کنید و آن را ببرید؛ حدود 40 تکه خواهد شد.
    5. برای جلوگیری از خرد شدن مغزها و تبدیل به خمیر شدنشان، از قبل آسیابشان کنید.( 20 دقیقه زمان برای این کار کافیست.)
    6. نگه داری: تکه های شکلات را در یک ظرف یک لایه بدون منفذ قرار دهید؛ می توانید این شکلات را در دمای اتاق نهایتا 3 و در فریزر تا 3 ماه نگه دارید.

  6. #5

    پيش فرض شکلات شیر عسلی



    وای نمی دونید چه ترکیب خوشمزه ای میشه . درست کردن این شکلات بیش از نیم ساعت طول نمی کشه پس زود دست بکار بشید .


    مواد لازم :

    شکلات ( ترجیحا تلخ )
    100 گرم
    مارزیپان
    40 گرم
    شیر عسل
    2 قاشق سوپ خوری

    طرز تهیه :
    در ابتدا شکلاتتون رو بطریق بن ماری آب کنید .

    روش بن ماری :

    شکلات رو در یه ظرفی ریخته وداخل مکروفر قرار بدین، بعد 30 ثانیه قدرت 100% بدین اگه آب نشده بود همین زمان رو اونقدر تکرار کنید تا شکلات آب بشه , حواستون باشه که ممکنه ظاهر شکلات تغییری نداشته باشه ولی وقتی بهش قاشق می زنید کاملا" روان می شه پس حتما" هر دفعه چک کنید و اگه مکروفر ندارین می تونین بریزین داخل یه ظرف نشکن و بذارین روی بخار سماور یا کتری که آب بشه .حواستون باشه حتی یک قطره آب هم نباید داخل شکلات بره .

    بعد داخل قالب بریزید .


    قالب رو روی یه کاغذ روغنی برگردونید تا شکلات اضافی اون بریزه .بعد قالب رو داخل یخچال قرار بدین .



    نکته : شکلات اضافی که روی کاغذ روغنی ریخته رو با یه قاشق کاملا خشک جمع کنید ، چون باز هم بعدا می خوایم همین شکلاتو آب کنیم .
    تا شکلاتمون توی یخچال داره سفت می شه مواد داخل شکلاتو درست می کنیم . برای اینکار مارزیپان و شیرعسل رو با هم کاملا مخلوط می کنیم .



    نکته : در صورتیکه موادمون (ترکیب شیر عسل و مارزیپان ) سفت بود می تونید 10 ثانیه داخل مکروفر بذارید . حواستون باشه گرم نشه فقط یه کوچولو روان بشه ( اگه گرم بشه شکلات رو آب می کنه ) یا اگه فکر می کنید ممکنه نتونید اینکارو انجام بدین مجددا یه کوچولو شیرعسل بریزید تا موادمون شل تر بشه .
    قالب رو از یخچال در بیارید و مغز اونو داخلش بریزید .



    بعد همون شکلات اضافی که از روی کاغذ روغنی جمع کرده بودید مجددا آب کرده و روی مغزی قرار بریزین و شکلات رو بمدت 20 دقیقه داخل فریزر بذارید .




  7. #6

    پيش فرض کلمپه

    کُلُمْپه نوعی شیرینی است که معمولاً در شهر کرمان پخته می‌شود. کلمپه ظاهری شبیه کلوچه دارد با این تفاوت که درون آن مخلوطی از خرمای چرخ شده همراه با پودر هل و طعم‌دهنده‌های دیگر قرار می‌دهند. خرما، آرد گندم، گردو و روغن از مواد اصلی آن هستند. برای تزیین کلمپه معمولاً از پودر پسته یا کنجد استفاده می‌شود.




    مواد لازم برای خمیر :
    روغن جامد 250 گرم
    آرد 500 گرم
    بيکينگ پودر يك قاشق چايخوري
    ماست 180 گرم
    زرده تخم‌مرغ دو عدد
    زعفران دم کرده 1/3 قاشق چايخوري


    مواد لازم براي داخل کلمپه :
    خرما
    150 گرم
    گردويخرد شده 50 گرم
    پودرهلنصف قاشق چايخوري
    دارچين 1/3قاشق چايخوري


    طرز تهيه مواد مياني کلمپه :
    تمام مواد را با هم بهکمک قاشق خوب مخلوط کرده تا جذب يکديگر شوند


    طرز تهيه :
    آردرا با روغن در ظرفي خوب مخلوط و ورز دهيد تا خمير شود.در ظرفي ديگر، ماست، بيکينگ‌پودر، زرده‌هاي تخم‌مرغ و زعفران دم‌کرده را با قاشق مخلوط و به خمير آماده شده بيفزاييد و مخلوط کنيد. خمير چسبنده‌اي به دست مي‌آيد، اين خمير را دو ساعت در يخچال استراحت دهيد تا چسبندگي خمير از بين برود.
    بعداز دو ساعت، خمير را بين دو لايه نايلون به قطر نيم سانتي‌متر باز کنيد. خمير را با قالب دایره به شکل گرد قالب بزنيد. (مي‌‌توان بادهانه لیوان این کار را انجام داد.)
    سپساز مواد مياني کلمپه برداريد و وسط خمير قرار دهيد. بعد لايه‌ايديگر از خمير را قالب زده روي آن قرار دهيد و آن را با مهر مخصوص کلوچه مهر بزنيد. دقت داشته باشيد که حتماً قبل از مهر زدن، مهر چوبي بايد آغشته به آرد شود. بعد دور خمير را بپیچید.
    کلمپه‌هايآماده را در سيني فر بچينيد و آنها را 15 تا 20 دقيقه در فر با دماي 160 درجه سانتي‌گرادبپزيد. نبايد رنگ اين شيريني هنگام پخت تغيير کند.

  8. #7

    پيش فرض طرز تهیه مرنگ ( شیرینی پفکی )



    مرنگ یا پفک را می‌توانید تنها با سفیده تخم مرغ درست نمایید و به تنهایی سرو کرده و یا به عنوان تزیین برای کیک یا دسر مورد استفاده قرار دهید.

    مواد لازم :

    سفیده تخم مرغ
    1 پیمانه
    پودر شکر
    2 پیمانه
    وانیل
    یک چهارم قاشق چای‌خوری
    آب‌لیمو
    چند قطره
    پودر هل در صورت تمایل
    به دلخواه
    رنگ خوراکی
    به مقدار لازم


    طرز تهیه :

    مرحله 1 :
    سفیده های تخم مرغ را در ظرفی خشک و تمیز با همزن بزنید تا سفید و پفکی شود، سپس پودر شکر را کم کم افزوده و هم زدن را ادامه داده تا مخلوط حالتی کش‌دار به خود بگیرد.

    مرحله 2 :
    آب‌ لیمو، هل و وانیل را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید، سپس مایه را در قیف با سری شکوفه بزرگ ریخته و در سینی فر که قبلاً کاغذ انداخته‌اید به صورت گل و با فاصله بزنید. ( در صورت استفاده از رنگ در این مرحله می‌توانید رنگ را اضافه کنید )

    مرحله 3 :
    سینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت 140 تا 150 درجه سانتی‌گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه بگذارید تا پخته شود، سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.

    نکات :
    1 - برای تهیه مرنگ سفیده های تخم مرغ را قبل از زدن در دمای محیط قرار دهید.
    2 - مرنگ در دمای کم فر باید پخته شود که می‌توانید بعد از 5 دقیقه که مرنگ ها داخل فر بودند حرارت را خاموش کنید تا با گرمای داخل فر مابقی زمان پخت سپری شود.
    3 - به طور کلی برای هر مقدار سفیده که استفاده می‌کنید دو برابر آن را پودر شکر در نظر بگیرید.
    4 - رنگ مرنگ سفید است که به دلخواه می‌توانید از رنگ خوراکی استفاده کرده تا مرنگ های رنگی داشته باشید

  9. #8

    پيش فرض شیرینی بدون پخت



    مواد لازم :

    كره بادام‌زميني و پودر قند
    از هر کدام يك پيمانه
    بيسكويت پودرشده
    يك و نيم پيمانه
    كره يا مارگارين نرم‌شده
    50 گرم
    بادام پرك‌ يا ترافل رنگي براي تزئين
    به ميزان لازم
    طرز تهيه :
    كره‌ را با پودر قند خوب زده تا كرم شود بعد بيسكويت‌ پودرشده را كم‌كم به آن اضافه كرده تا حدي كه به دست نچسبد و شكل بگيرد. سپس خمير را قالب زده يا گرد گرد درست كرده و در بادام پرك يا ترافل رنگي غلتانده و سپس میل نمایید

  10. #9

    پيش فرض مثلث خامه ای



    مواد لازم :

    آرد
    دو پيمانه
    بيكينگ‌پودر و نمک
    از هر کدام نصف قاشق مرباخوري
    شکر
    دو قاشق مرباخوري
    پنير پيتزا
    125 گرم (نصف پيمانه)
    خامه
    350 گرم (يك و نيم پيمانه)
    شويد خردشده
    يك قاشق غذاخوري
    تخم‌مرغ
    يك عدد


    طرز تهيه :

    آرد، شكر، نمك و بيكينگ‌پودر را با هم مخلوط بعد خامه را اضافه كرده و هم بزنيد. كمي از پنير را كنار گذاشته و بقيه را به مواد بالا اضافه كرده با شويد و همه را با هم مخلوط كنيد. خمير را زياد ورز ندهيد و به صورت مستطيل روي ميز كار گذاشته و به شكل مثلث (سه گوش) برش دهيد. روي آنها با قلم‌مو تخم‌مرغ زده و پنير باقي‌مانده را بپاشيد و در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتي‌گراد به مدت 20 دقيقه قرار دهيد تا پنيرها آب شده و طلايي شوند.

  11. #10

    پيش فرض شکلات کاراملی




    این شکلات 4 -3 روز در یخچال و ظرف دربسته قابل نگهداری است .

    مواد لازم :
    کیک ( می تونید خودتون درست کنید یا از کیکهای آماده ای که در سوپرها هستند استفاده کنید )
    شکلات تخته ای ترجیحا قهوه ای ( شیری )
    دلی کارامل

    طرز تهیه :
    ابتدا کیک رو ورقه ای برش می دیم ( تقریبا 4 میلیمتر ) بعد بوسیله قالبی که با دهانه قالب شکلاتمون یکی باشه ، برش می دیم ( من از در بطری استفاده کردم ) .




    شکلات رو به روش بن ماری آب کرده و داخل قالب مورد نظر می ریزیم .





    بعد قالب رو روی یه کاغذ روغنی بر می گردونیم تا شکلاهای اضافی بریزه و فقط یه لایه ای از شکلات ، جداره قالب رو بپوشونه .
    قالب رو بمدت 10 دقیقه داخل یخچال قرار بدین .

    نکته : این شکلاتهای رو از کاغذ روغنی جمع کرده و مجددا می تونید مصرف کنید .

    این دلی کارمله .




    دلی کارامل رو داخل قیف ریخته و بعد در داخل قالب شکلات می ریزیم .





    دلی رو تا اندازه ای بریزید که تقریبا 4-3 میلیمتر پایینر از سطح قالب باشه چون قراره روش کیک بذاریم .




    در آخر برشهای کیکمون رو روش می ذاریم و قالب رو بمدت 20 دقیقه به فریزر هدایت می کنیم .




    بعد از اینکه قالب رو از فریزر در آوردید ، شکلاتها رو ازش جدا کنید و نذارید وقفه بیفته .
    می تونید کمی از دلی کارامل رو داخل حفره شکلات بریزید البته در اینصورت ماندگاری شکلات یک روز خواهد شد .
    این شکلات 4 -3 روز در یخچال و ظرف دربسته قابل نگهداری است .




صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •