تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی، صداگیر ماینر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: رنگ در چای مصرفی

  1. #1
    آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    6,351

    پيش فرض رنگ در چای مصرفی

    به گزارش پایگاه خبری سازمان غذا و دارو، سولماز چوبکی با اشاره به اینکه بیشترین تولید چای در استان های گیلان و مازندران است، افزود: نوشیدنی چای به دلیل اینکه جزو اقلام سبد خانوار محسوب می شود به لحاظ سلامتی از اهمیت بسیار زیادی برای سازمان غذا و دارو برخوردار است.




    وی اظهار داشت: سرانه مصرف چای برای هر نفر در سال حدود یک و نیم کیلوگرم بوده و چای یکی از پرمصرف ترین نوشیدنی ها است بنابراین الزاماتی را در ضوابط از جمله اندازه گیری باقیمانده سموم و فلزات سنگین اعمال کرده ایم که اولویت با چای های وارداتی به کشور است .




    وی ادامه داد: همه چای های وارداتی کشور از لحاظ تمامی ویژگی ها مورد آزمون قرار می گیرند.




    کارشناس تخصصی چای سازمان غذا و دارو گفت: بنا به اطلاعات مرکز تحقیقات چای ، از آفت کش ها برای چای های تولید داخل کمتر استفاده می شود مگر اینکه باغات چای مجاور با سایر باغات از جمله باغات مرکبات باشد، با این حال علاوه بر چای های وارداتی، الزاماتی را برای بررسی باقیمانده سموم چای های تولید داخل نیز قرار داده ایم.




    چوبکی افزود: از دیگر اقدامات سازمان غذا و دارو بازنگری یکسان سازی عناوین چای، با توجه به تنوع فرآورده های چای، از جمله انواع چای های سیاه و سفید، اولونگ، معطر، کیسه ای، بدون کافئین و دمنوش های گیاهی و میوه ای و غیره، است.




    وی خاطر نشان کرد: واحدهای تولیدکننده چای باید موارد برچسب محصول را به گونه ای درج کنند تا مصرف کننده بتواند به راحتی با مشاهده برچسب روی محصول چای مصرفی خود را از لحاظ نوع چای و ترکیبات تشکیل دهنده از جمله نوع و میزان طعم دهنده انتخاب کند.




    کارشناس تخصصی چای سازمان غذا و دارو گفت: چای های وارداتی نیز که دارای پروانه بهداشتی ورود و کد رهگیری روی برچسب محصول هستند، مورد تایید این سازمان هستند .




    چوبکی تصریح کرد: از لحاظ ظاهر تشخیص چای های تقلبی مشکل است زیرا اکثرا چای های حاصل از باغات مختلف در واحدهای تولیدی ترکیب شده تا محصولی با ذائقه مصرف کننده از لحاظ رنگ و طعم تولید شود.




    وی افزود: بنابراین پیشنهاد ما این است که خریداران چای از لحاظ ظاهری صرفا استناد به برچسب محصول داشته باشند و مشخصاتی مانند مواد متشکله، نام کارخانه تولیدی، شماره پروانه بهداشتی ساخت، تاریخ تولید و انقضاء و لوگو سازمان غذا و دارو و شماره پروانه بهداشتی ورود را نیز مد نظر قرار دهند .




    چوبکی با بیان اینکه مصرف کنندگان می توانند با یک آزمایش ساده متوجه شوند که در چای مصرفی رنگ بکار رفته است یا نه ، گفت : مصرف کنندگان می توانند چای را داخل آب سرد بریزند اگر رنگ پس دهد یعنی رنگ به آن اضافه شده حتی آن رنگ می تواند مجاز و خوراکی باشد ولی افزودن رنگ به چای از نظر ما غیرمجاز است.




    وی خاطرنشان کرد: مصرف کنندگان به موارد درج شده بر روی برچسب محصول از جمله شماره پروانه ساخت محصولات داخلی یا کد رهگیری جهت محصولات وارداتی دقت کنند؛ همچنین می توانند آمار چای های وارداتی و تولید داخل که دارای مجوز از سازمان غذا و دارو می باشند را از سایت سازمان غذا و دارو دریافت یا با سامانه 1490 جهت پیگیری اصالت کالا تماس بگیرند.
    Last edited by Life24; 21-06-2015 at 16:03.

  2. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  3. #2
    آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    6,351

    پيش فرض

    اینکه در اب سرد چایی بریزیم و رنگ نداد یعنی رنگ نزدن بهش..زیاد درست نیست. من چایی که مطمئنم رنگ خورده رو گذاشتم و رنگ پس نداد
    چایی که در چند دقیقه مشکی میشه ..مشخص هست رنگ و عطر داره و چایی اصل نیست
    چای ایرانی خوب چایی هست و طبیعی هست و سالم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •